Games to Teach English Vocabulary - Adjective Noun Lists

Judul: Games to Teach English Vocabulary - Adjective Noun Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. inventive

    (a)     creative; new; original
    (b)     of a smaller version or dimension
    (c)     comprising the best result ever attained
    (d)     spotted; speckled; composed of a series of small dashes (about a line)

2. adj. certain

    (a)     of a skilled occupation; working in one of the skilled occupations
    (b)     sure; definite; particular; specific
    (c)     plain; clear; visible; public; intentional; undisguised (Law)
    (d)     open to dispute; obscure; vague
       
3. adj. forward

    (a)     firm; faithful; persistent; unbending; adamant
    (b)     advanced; ahead; ready; brash; of the future; progressive
    (c)     entrusted to the care
    (d)     made or done immediately; paid at once; performed randomly
       
4. adj. fraudulent

    (a)     guilty; dishonest
    (b)     injurious; causing damage
    (c)     exact; not more and not less; meticulous; strict
    (d)     classified; confidential; clandestine; covert; hidden; latent
       
5. adj. close

    (a)     first; primary; innovative; creative; novel
    (b)     kind; good
    (c)     near; adjacent; careful
    (d)     doubtful; not reliable; ambiguous
       
6. adj. curious

    (a)     truthful; candid; frank
    (b)     judgmental; important; crucial; vital
    (c)     arbitrary; fickle; flexible
    (d)     inquisitive; desiring to know and understand; odd; strange; rare
       
7. n. dealer

    (a)     supplier; seller; merchant; agent; sales representative
    (b)     shopping center; pedestrian walkway; promenade
    (c)     action or instance in which the ball or puck is prevented from entering the goal
    (d)     inflection; verbal 'time'
       
8. adj. continuous

    (a)     pure; obvious; easy to understand; comprehensible
    (b)     quiet; tranquil; calm; motionless
    (c)     containing nothing; without people; without contents; hollow; meaningless
    (d)     successive; uninterrupted; permanent
       
9. adj. rear

    (a)     continuing; enduring; remaining for a long time; durable
    (b)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (c)     back; hind
    (d)     honest; truthful; frank; straightforward; genuine; earnest
       
10. adj. intricate

    (a)     complex; complicated; involved; entangled
    (b)     in a manner which shuts out all others; solely; in a limited manner
    (c)     available on a regular basis; employed to handle merchandise or goods
    (d)     rational; reasonable; wise; judicious; cognizant; aware

check you score : 1.a 2.b 3.b 4.a 5.c 6.d 7.a 8.d 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment