English Vocabulary Words - English Noun Adjective

Judul: English Vocabulary Words - English Noun Adjective Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. florist

(a) educator; teacher; trainer
(b) owner of a flower shop; person who makes flower arrangements
(c) separation; ridge between drainage areas; watershed
(d) sample; model; form; mold; decorative design

2. n. station

(a) standard against which something is measured; factor; discipline
(b) position; place where a person or thing is usually found; headquarters;                                 broadcast frequency
(c) temporary arrangement; in between period
(d) limit to which money may be withdrawn from the bank on credit

3. n. surface

(a) restriction; force; limitation; limit
(b) influence; effect; colliding of two bodies; touch
(c) diagram; chart
(d) exterior or upper boundary of a thing; external part or layer; outward appearance

4. n. dress code

(a) viewpoint, opinion; siting; locus; location; place; job
(b) netting attached to a woman's hat
(c) metal cord with sharp projecting points
(d) formally or socially imposed standards of attire

5.n. link

(a) way; route; course; section; piece
(b) connection; relation; association; one ring of a chain; ring
(c) exchange; transfer; device
(d) introduction; foreword; opening statement

6.n. fraction

(a) soldier of the three lowest military ranks
(b) product of the division of one number by another; part of a whole; segment; fragment; quotient
(c) progress; modernization; promotion
(d) principle; basis; essential

7.n. surprise

(a) astonishment; something which startles or astonishes; unexpected event
(b) display; layout; clothing; menu
(c) drawing together; fold; pucker
(d) movement of vehicles or persons; trade; commerce; load of messages in a communications network

8.adj. downward

(a) sublime; exalted; superior
(b) descending
(c) dangerous; risky; perilous
(d) identifiable; determinable; able to be distinguished

9. n. carpet

(a) counsel; guidance; specific information; hint
(b) the total amount of funds in circulation in a given country's economy
(c) slice; part; segment; creation; work
(d) rug; fabric floor covering

10.n. compatible

(a) building for indoor sports and exercise; fitness center
(b) opposition; act of fighting against; act of withstanding the effects of
(c) bother; disturbance; nuisance; discomfort

(d) piece of equipment which can be used with other machines without alternation

check you score 1.b 2.b 3.d 4.d 5.b 6.b 7.a 8.b 9.d 10.d

{ 4 comments... Views All / Send Comment! }

Anonymous said...

very good.....thank you.

USMLE Courses said...

Nice post about TOEFL Prep Course | GMAT Test prep Atlanta

Wahyu Prasetyo said...

Tempat Kursus Website, SEO, Desain Grafis 2015

EXPO CPNS BUMN said...

Makasih bgt bro info nya, sangat bermanfaat buat saya. hehe
Jangan Lupa mampir ke blog EXPO Lowongan Kerja Terbaru ane ya Lowongan Kerja BANK

Post a Comment