Vocabulary Words - Adverb Adjective Noun Verb Preffix Lists

Judul: Vocabulary Words - Adverb Adjective Noun Verb Preffix Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adv. outside

    (a)     quite; sufficiently; fairly
    (b)     out of doors
    (c)     strenuously; with great effort; to the full extent; intently; to the extreme limit
    (d)     at first; in the first place; in a unique manner
       
2. adj. cheap

    (a)     coming or occurring after the usual or expected time; tardy; slow; delayed
    (b)     very great in numbers; huge; powerful
    (c)     satisfied; pleased
    (d)     opposite of expensive; inexpensive
       
3. n. message

    (a)     incorrect interpretation
    (b)     abstract; summary; concise report; instructions
    (c)     communication; information; announcement; note; memo; intimation
    (d)     plan; aim; goal; purpose
       
4. adj. top

    (a)     new; fresh; late; of late times
    (b)     ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical
    (c)     highest; prime; leading
    (d)     important; consequential; meaningful; having meaning; of a considerable amount
       
5. n. accomplishment

    (a)     inability to succeed; lack of success; lack; bankruptcy; downfall
    (b)     fulfillment; realization; attainment; achievement
    (c)     test; attempt; experiment; annoyance
    (d)     concentration; consideration; focus; care; acknowledgment; recognition
       
6. v. generate
    (a)     to make clear; to explain
    (b)     to create; to produce; to bring into being
    (c)     to accelerate; to cause to move quickly; to expedite; to further; to hurry
    (d)     to make resistant; to make impervious; to edit
       
7. n. character

    (a)     suitcases; cases and bags carried by travelers
    (b)     large craft made for navigation on water; boat; ship; container
    (c)     nature; disposition; attitude; figure; person; statement of qualities
    (d)     shared characteristic; common feature
       
8. v. emerge

    (a)     to shape with skill
    (b)     to say that something is not true; to refuse; to renounce
    (c)     to irritate; to infuriate; to enrage
    (d)     to appear; to come out; to be revealed
       
9. pref. counter
    (a)     related to by the remarriage of a parent and not by blood
    (b)     toward; at
    (c)     after; later; subsequent to
    (d)     against; opposed
       
10. v. measure

    (a)     to control; to govern; to manage; to adjust to a specific level or condition
    (b)     to interest; to amuse; to host
    (c)     to gauge; to quantify; to assess; to evaluate; to estimate
    (d)     to specialize in a certain field

check you score : 1.b 2.d 3.c 4.c 5.b 6.b 7.c 8.d 9.d 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment