Word Vocabulary Games - Example of Verbs Adjectives

Judul: Word Vocabulary Games - Example of Verbs Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. crate

    (a)     to create a formal agreement; to bind legally; to obtain
    (b)     to repair; to improve; to be improved
    (c)     to pack in a box
    (d)     to destroy; to ruin; to tear down; to remove
       
2. v. halt

    (a)     to work; to toil; to exert oneself; to work hard
    (b)     to stop; to cause to stop; to pause; to hesitate; to be uncertain
    (c)     to mark; to indicate; to write one's name
    (d)     to plan; to mean; to have in mind do or accomplish; to designate for a particular purpose
       
3. v. resign

    (a)     to supervise; to manage; to inspect
    (b)     to quit an office or position; to relinquish; to give up; to abdicate
    (c)     to occupy; to live in; to dwell in; to reside in; to populate
    (d)     to satisfy; to please; to meet a request
       
4. v. abide

    (a)     to manage in spite of difficulty; to struggle successfully
    (b)     to comply; to obey; to conform; to stay; to tolerate
    (c)     to manage; to supervise; to supply; to dispense
    (d)     to assign to a duty; to station; to publicize; to advertise
       
5. v. expose

    (a)     to contemplate again
    (b)     to search for valuable materials (such as gold, oil, etc.)
    (c)     to endeavor; to try hard; to compete; to struggle; to resist
    (d)     to reveal; to uncover; to disclose; to abandon
       
6. v. compartmentalize
    (a)     to carry; to impart or to communicate by statement, suggestion, gesture or appearance
    (b)     to direct to; to speak to; to direct to a specific destination; to refer to
    (c)     to separate into sections; to partition
    (d)     to perform; to present; to carry out; to execute
       
7. v. protect

    (a)     to defend; to save from harm; to watch over; to guard
    (b)     to complete; to achieve; to attain; to perform
    (c)     to happen upon; to find by chance; to discover; to see
    (d)     to cede; to surrender; to give up; to forsake; to abandon
       
8. adj. efficient

    (a)     inferior; of secondary importance; under the authority of another
    (b)     short; concise
    (c)     done without waste (of time, resources, etc.)
    (d)     forceful; energetic; vigorous; spirited; alive
       
9. v. foresee

    (a)     to predict; to prophesy; to foretell
    (b)     to put away for future use
    (c)     to be ready or available; to work as an attendant; to postpone
    (d)     to divide; to apportion; to receive a portion; to participate
       
10. v. expand

    (a)     to construct; to create; to increase intensity; to energize
    (b)     to cause; to bring about; to set in motion; to influence
    (c)     to grow larger; to broaden; to increase; to enlarge; to add to
    (d)     to signify; to be significant; to intend; to indicate

check you score : 1.c 2.b 3.b 4.b 5.d 6.c 7.a 8.c 9.a 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment