Word Vocabulary Games - English Verbs

Judul: Word Vocabulary Games - English Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. impact

    (a)     to confirm; to sanction; to legalize
    (b)     to influence; to affect strongly; to collide; to squeeze in
    (c)     to go on holiday
    (d)     to cover or to furnish with textile materials; to reprimand; to scold
       
2. v. revere

    (a)     to respect deeply; to honor greatly
    (b)     to solidify
    (c)     to plead; to request; to petition for a new trial or judgment
    (d)     to share company; to connect; to relate to; to combine
       
3. v. solicit

    (a)     to try and obtain something through persuasion or earnest requests
    (b)     to fight with fists; to put crates
    (c)     to pack in a box
    (d)     to instruct; to teach; to scold; to reprove; to rebuke
       
4. v. mitigate

    (a)     to soften in force or severity; to lessen the impact or intensity of; to appease
    (b)     to appraise; to judge the worth or quality; to assess; to gauge
    (c)     to risk; to gamble; to finance; to underwrite
    (d)     to continue; to carry on; to advance; to progress; to move forward
       
5. v. reschedule

    (a)     to agree; to reconcile; to be in concert with
    (b)     to set a new time and date
    (c)     to practice; to employ; to exploit; to treat; to consume
    (d)     to connect; to join; to link
       
6. v. load

    (a)     to store in a large building
    (b)     to make more efficient; to organize; to simplify
    (c)     to load; to oppress; to burden; to regard; to esteem
    (d)     to fill; to pack (with goods, cargo, etc.)
       
7. v. relocate

    (a)     to focus; to pay attention
    (b)     to move to a different apartment; to move to a different place
    (c)     to specialize in a certain field
    (d)     to make resistant; to make impervious; to edit
       
8. v. elude

    (a)     to avoid; to escape; to shrink
    (b)     to resuscitate; to bring back to life; to put into action again
    (c)     to write down in a timetable; to register
    (d)     to oppose; to fight against; to challenge; to withstand        

9. v. pass

    (a)     to interpret; to see; to perceive
    (b)     to cause discomfort; to trouble; to put out; to disturb
    (c)     to cross; to transport; to approve
    (d)     to move with sudden speed; to bolt; to shatter; to hurl; to cast
       
10. v. defect

    (a)     to publish; to distribute; to circulate; to emit
    (b)     to design the appearance of; to arrange; to prepare a diskette or hard disk for use
    (c)     to desert; to abandon; to change sides
    (d)     to render insusceptible to a disease by inoculating

check you score : 1.b 2.a 3.a 4.a 5.b 6.d 7.b 8.a 9.c 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment