Vocabulary Websites - Examples of Adjectives Adverbs Verbs

Judul: Vocabulary Websites - Examples of Adjectives Adverbs Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. anxious

    (a)     fearful; worried; worrisome; eager; keen
    (b)     characterized; by or occupying a particular place
    (c)     perfect; impeccable
    (d)     made of a thin flexible cord of metal

2. adj. circumspect

    (a)     careful; cautious
    (b)     first; primary; innovative; creative; novel
    (c)     impossible to see; imperceptible; hidden; concealed
    (d)     lazy; vain; unoccupied; unemployed
       
3. adj. complete

    (a)     discovered
    (b)     easy; relaxing; cosy; financially well to do
    (c)     whole; perfect; finished
    (d)     passing; brief
       
4. adj. ambiguous

    (a)     can be prophesied; can be foretold
    (b)     serene; quiet; peaceful; tranquil; relaxed; calm
    (c)     not anticipated; not expected
    (d)     open to dispute; obscure; vague
       
5. adj. supportive

    (a)     concealed; secret; not to be seen; ulterior
    (b)     close at hand
    (c)     providing assistance
    (d)     comprising; containing; embracing
       
6. adv. systematically

    (a)     immediately; momentarily
    (b)     methodically; in an organized fashion
    (c)     evidently; obviously; allegedly; seemingly
    (d)     strictly; firmly
       
7. v. abuse

    (a)     to injure; to harm; to mistreat
    (b)     to join parts together; to attach segments
    (c)     to live; to be
    (d)     to interpret; to see; to perceive
       
8. adj. lucid

    (a)     strange; unfamiliar; from or of another place; pertaining to dealings with another country
    (b)     made of a thin flexible cord of metal
    (c)     comprehensible; intelligible; rational; transparent; bright
    (d)     of or pertaining to the upper class
       
9. adj. foreign

    (a)     hurt; wounded; insulted; offended; damaged
    (b)     strange; unfamiliar; from or of another place; pertaining to dealings with another country
    (c)     being in competition; contending
    (d)     receiving of a regular or fixed payment
       
10. adj. fluent

    (a)     cautioning; giving advice about danger
    (b)     conversational; not used in formal speaking or writing; informal
    (c)     articulate; eloquent; able to read and write with ease; graceful; flowing
    (d)     clear; obvious; apparent

check you score : 1.a 2.a 3.c 4.d 5.c 6.b 7.a 8.c 9.b 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment