Vocabulary Tests - Examples of Verbs Adjectives

Judul: Vocabulary Tests - Examples of Verbs Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. wrong

    (a)     to turn into profit; to generate revenue
    (b)     to exchange; to replace; to convert; to travel back and forth regularly (i.e. to work)
    (c)     to cause suffering to; to behave unjustly toward
    (d)     to refer to; to comment on; to draw attention to
       
2. v. review

    (a)     to be unsuccessful; to not do; to disappoint; to go bankrupt; to be used up
    (b)     to stance
    (c)     to survey; to conduct a general study; to inspect; to examine; to reconsider
    (d)     to make a remark; to explain; to write an explanatory note
       
3. v. fluctuate

    (a)     to vacillate; to waver; to vary; to change
    (b)     to stop a vehicle; to slow down a vehicle
    (c)     to act as a middleman; to buy and to sell property for other people
    (d)     to take for granted; to dare; to venture; to take liberties; to permit oneself
       
4. v. remain

    (a)     to stay; to abide; to continue; to go on
    (b)     to incline; to slant upward or downward; to cause to tilt
    (c)     to express a preconceived opinion; to express one's biases
    (d)     to grant a permit; to authorize; to permit; to allow
       
5. v. traffic

    (a)     to go regularly to (a certain place); to patronize
    (b)     to deal in; to sell
    (c)     to jump; to leap
    (d)     to control; to dominate; to hold; to own; to have as property
       
6. v. capitalize
    (a)     to act on; to transfer from one place to another; to change residence
    (b)     to follow; to drag; to tow
    (c)     to get well; to get back; to regain; to obtain again
    (d)     to turn into money; to turn profit; to finance
       
7. v. idle

    (a)     to hasten; to increase the speed of something; to speed something up
    (b)     to lounge; to do nothing; to laze around
    (c)     to appraise; to judge the worth or quality; to assess; to gauge
    (d)     to convey; to give; to bring; to distribute; to express
       
8. adj. formal

    (a)     ready; attentive; quick; agile
    (b)     ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical
    (c)     sticking together; consistent
    (d)     low; despicable; ignoble
       
9. v. dot

    (a)     to stud; to constellate
    (b)     to cause harm; to cause injury; to destroy partly
    (c)     to be present in a place; to care for; to serve; to accompany
    (d)     to organize; to arrange; to give form to
       
10. v. title

    (a)     to write one's name by hand; to sign one's name
    (b)     to furnish with a caption or heading
    (c)     to globalize; to make worldwide
    (d)     to oppose; to protest

check you score : 1.c 2.c 3.a 4.a 5.b 6.d 7.b 8.b 9.a 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment