Vocabulary Test - List of Nouns Adjectives

Judul: Vocabulary Test - List of Nouns Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. tackle

    (a)     one part of a hundred
    (b)     equipment; device for lifting and lowering objects
    (c)     professional cook; head cook in a restaurant of hotel
    (d)     variety; difference; unlikeness
       
2. n. resignation

    (a)     something created separately for the purpose of being added to or placed inside (a book, newspaper, etc.)
    (b)     act of quitting a position; letter stating that one quits a position; relinquishment
    (c)     outlook; perspective; view; opinion; attitude
    (d)     inherent nature of something; central or outstanding characteristic
       
3. n. catalog

    (a)     mark or signature which allows a letter or package to be sent free of charge
    (b)     good friend; acquaintance
    (c)     degree of excellence; characteristic; attribute; character; excellence
    (d)     itemized list; index; directory
       
4. n. angle

    (a)     person who owns and operates a food store
    (b)     rules introduced by the government to regulate the trade of securities and mutual funds
    (c)     point of view; perspective
    (d)     true or fictional account of some occurrence; short work of fiction; plot; news report
       
5. n. inhabitant

    (a)     opening stroke or hit of the ball (Sports)
    (b)     sum; whole
    (c)     using up
    (d)     person who lives in a particular place; resident; tenant; occupant
       
6. n. bookcase

    (a)     marmalade; jam
    (b)     limit to which money may be withdrawn from the bank on credit
    (c)     shelves used to store printed items
    (d)     present; talent; offering
       
7. adj. widespread

    (a)     swift; fast
    (b)     spoiled; immoral; dishonest; perverted
    (c)     logical; reasonable; intelligent; prudent; expressible as a whole number (Mathematics)
    (d)     common; popular; extensive; prevalent
       
8. n. deposit

    (a)     range; journey; track; path; series; sequence
    (b)     formal agreement between two states; compact; covenant; contract
    (c)     sum of money that has been put in a bank for safekeeping; partial payment; pledge
    (d)     the U.S. treasury
   
9. n. veracity

    (a)     person living at about the same time as another person
    (b)     task; assignment; delegation; errand; religious delegation
    (c)     truthfulness; something that is a truth
    (d)     the sale of all or most of a company's inventory or assets to another company
   
10. n. delegate

    (a)     cost; price; payment
    (b)     military rank above captain; main subject of study chosen by a college or university student
    (c)     representative; deputy; agent; participant of a conference, convention, seminar etc.
    (d)     concern; affair; percentage on a loan which is paid over time

check you score : 1.b 2.b 3.d 4.c 5.d 6.c 7.d 8.c 9.c 10.c

{ 1 comments... Views All / Post Comment! }

nancy john said...

TOEFL is a language test generally taken by those students who want to take admission in any foreign universities.

TOEFL Success Secret

Post a Comment