Vocabulary Sentences - Example of Adjectives Nouns

Judul: Vocabulary Sentences - Example of Adjectives Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. irritated

    (a)     annoyed; aggravated; exasperated
    (b)     little; not many; some
    (c)     relating to supervision and responsibility
    (d)     having the capacity for feeling; susceptible to external influences or agents
   
2. adj. candid

    (a)     controlling; aggressive; extremely self-assertive; bossy
    (b)     honest; straightforward; open; frank
    (c)     functional; practical; applicable
    (d)     whole; perfect; finished
       
3. adj. ideal

    (a)     suitable; worthy of; qualified; entitled to; allowed
    (b)     perfect; imaginary; excellent; best; exemplary
    (c)     comprehensive; inclusive
    (d)     modern; current
       
4. adj. honest

    (a)     pertaining to a city; pertaining to citizenship
    (b)     truthful; candid; frank
    (c)     singular; matchless; rare
    (d)     not true; counterfeit; deceitful; wrong; artificial; not faithful
       
5. adj. edge

    (a)     obligated; engaged; industrious; ambitious; loyal
    (b)     signed with initials; marked with the first letter or letter of a name
    (c)     of great worth; costly; cherished; dear; important
    (d)     at or constituting a place where two surfaces meet
       
6. adj. essential

    (a)     whole; perfect; finished
    (b)     impressive; inspiring; great; frightening
    (c)     necessary; needed; fundamental; crucial; very important
    (d)     some; few; separate; distinct; individual; various
       
7. adj. diligent

    (a)     steady; firm; lasting; dependable; faithful
    (b)     answering; reacting (esp. positively or sympathetically)
    (c)     excellent; wonderful; splendid; magnificent
    (d)     ambitious; industrious; hard-working
       
8. n. bill

    (a)     sending off; shipment; message; communication; promptness
    (b)     wage; salary; compensation; bonus; punishment
    (c)     banknote; invoice; proposed law
    (d)     commercial information designed to attract attention; commercial
       
9. adj. perennial

    (a)     external; of the outdoors; from the outdoors; maximal
    (b)     objective
    (c)     lasting throughout the whole year; continuing for many years; perpetual; everlasting
    (d)     talented; skilled; having great natural ability
       
10. adj. discrete

    (a)     pertaining to the sale of goods to final consumers; of the sale of merchandise to end users
    (b)     inferior; of secondary importance; under the authority of another
    (c)     faithful; true to one's obligations
    (d)     separate; individual; discontinuous

check you score : 1.a 2.b 3.b 4.b 5.d 6.c 7.d 8.c 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment