Vocabulary Sentence - English Nouns Verbs Adjectives

Judul: Vocabulary Sentence - English Nouns Verbs Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. address

    (a)     location; description of a location
    (b)     manager; person or group of persons having administrative authority within an organization
    (c)     silence; noiselessness; stillness; tranquility; muteness; speechlessness
    (d)     obstacle; misfortune; something which hinders progress
       
2. n. warehouse

    (a)     pullover; employer who underpays his employees
    (b)     manner of acting; conduct
    (c)     depot; wholesale store; large retail store
    (d)     entering into the feelings of another; sympathy; vicarious emotion; understanding
       
3. v. conserve

    (a)     to dress; to put on clothes
    (b)     to be short of; to be without; to be missing; to need; to want
    (c)     to be composed of; to be made up of
    (d)     to protect; to guard from harm
       
4. n. house

    (a)     thankfulness; appreciation
    (b)     timetable; agenda; itinerary; plan
    (c)     collaboration; working together
    (d)     building used for a particular purpose; business; audience; legislative body
       
5. n. tie

    (a)     force of movement; strength or motivation derived from an initial effort
    (b)     a thin layer covering the surface of a liquid; film; thin layer
    (c)     rope; cord; link; connection; equal score in a game
    (d)     feigning; impersonation; false show; claim; assertion
       
6. n. guide

    (a)     a document issued by a country to a citizen allowing that person to travel abroad and re-enter the home country
    (b)     something of great worth
    (c)     act of dragging or pulling with a rope or chain
    (d)     instructor; director; escort; leader; manual; handbook
       
7. adj. rigorous

    (a)     coming or occurring after the usual or expected time; tardy; slow; delayed
    (b)     in a manner which shuts out all others; solely; in a limited manner
    (c)     harsh; strict; severe; exact; precise
    (d)     congruous
       
8. v. dominate

    (a)     to occupy; to live in; to dwell in; to reside in; to populate
    (b)     to consider; to be of a particular heaviness; to burden
    (c)     to be conspicuous; to be noticeable; to project; to protrude
    (d)     to control; to rule; to command
       
9. v. reiterate

    (a)     to repeat; to say again; to restate
    (b)     to fall on; to storm; to invade; to attack; to seize; to assault
    (c)     to conform; to change; to make suitable; to match; to fit
    (d)     to recognize; to show to be the same; to sympathize; to relate
       
10. v. recover

    (a)     to get well; to get back; to regain; to obtain again
    (b)     to place between other things; to throw into the center of
    (c)     to suck up; take up; take in
    (d)     to advance beyond proper limits; to infringe

check you score : 1.a 2.c 3.d 4.d 5.c 6.d 7.c 8.d 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment