Vocabulary Quiz - English Verbs

Judul: Vocabulary Quiz - English Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. conceptualize

    (a)     to plan; to design; to imagine; to conceive; to envision
    (b)     to get well; to get back; to regain; to obtain again
    (c)     to take off; to shed; to take away; to eliminate; to get rid of
    (d)     to prosper; to flourish; to succeed
       
2. v. veil

    (a)     to cover; to hide
    (b)     to rebroadcast
    (c)     to convey a fluid; to transport a liquid; to make a high-pitched sound
    (d)     to arrange in a line; to grade; to classify
       
3. v. prejudice

    (a)     to question formally; to evaluate through questioning
    (b)     to buy; to obtain; to purchase; to attain
    (c)     to express a preconceived opinion; to express one's biases
    (d)     to convince; to induce; to sway
       
4. v. need

    (a)     to require; to be in distress; to be under hardship; to be obligated
    (b)     to offer proof; to prove; to show to be true
    (c)     to respect; to honor; to admire; to value
    (d)     to signify; to be significant; to intend; to indicate
       
5. v. transfer

    (a)     not intended to earn profits; to observe; to remark on; to make a comment; to record
    (b)     to impose; to cause something unpleasant
    (c)     to convey; to relocate; to hand over; to pass on
    (d)     to set aside; to allot; to adapt; to embrace; to accept
       
6. v. attend
    (a)     to grind the teeth together; to abrade; to grind; to make a harsh grinding noise
    (b)     to imply; to suggest; to hint
    (c)     to be present in a place; to care for; to serve; to accompany
    (d)     to divide; to apportion; to receive a portion; to participate
       
7. v. permeate

    (a)     to establish; to construct; to base; to provide a foundation
    (b)     to enter; to penetrate; to infiltrate; to suffuse
    (c)     to refer to a case or occurrence to explain or prove a point; to cite; to mention
    (d)     to desert; to abandon; to change sides
       
8. v. pioneer

    (a)     eject; drive out; banish
    (b)     to comprise; to contain; to embrace
    (c)     to pave the way; to create a path; to guide; to initiate; to originate
    (d)     to set up a center of operations; to be set up in a center of operations
       
9. v. visit
    (a)     to represent by chart; to draw a curve representing a given function
    (b)     to further; to encourage sales; to aid; to help; to assist
    (c)     to make familiar; to present someone; to introduce someone
    (d)     to stay somewhere temporarily; to make an official inspection
       
10. v. charge

    (a)     to harvest; to cut short; to clip
    (b)     to entrust; to order; to command; to supply with power
    (c)     to repeat; to say again; to restate
    (d)     to assume; to anticipate; to hope

check you score : 1.a 2.a 3.c 4.a 5.c 6.c 7.b 8.c 9.d 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment