Vocabulary for Non English Speakers - List of Verbs

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - List of Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. impose

    (a)     to plan; to mean; to have in mind do or accomplish; to designate for a particular purpose
    (b)     to require; to compel; to force upon; to enforce; to institute
    (c)     to injure; to harm; to mistreat
    (d)     to fasten; to link to; to add; to ascribe to; to connect to
       
2. v. import

    (a)     to record; to enroll; to have an effect; to have influence
    (b)     to sell; to trade or deal; to distribute; to promote
    (c)     to bring from another place; to bring goods from a foreign country; to signify; to imply
    (d)     to alter; to change; to fluctuate
       
3. v. perpetuate

    (a)     to eternalize; to make everlasting; to preserve from extinction
    (b)     to render insusceptible to a disease by inoculating
    (c)     to cause to be acquainted; to accustom; to make something well known; to publicize
    (d)     to manage; to supervise; to supply; to dispense
       
4. v. deserve

    (a)     to go out of sight; to become extinct; to cease to exist; to vanish
    (b)     to predict a future event or condition; to foretell
    (c)     to convert an object or image into a digital image using an optical device to browse
    (d)     to be worthy of; to have a right to
       
5. v. accompany

    (a)     to go along with; to go together with; to join; to attach
    (b)     to hold onto; to save; to store; to watch over; to care for
    (c)     to give a cost to something
    (d)     to draft into military service; to voluntarily join a cause
       
6. v. reveal

    (a)     to establish communication; to make a connection; to link to; to connect with
    (b)     to illustrate; to elucidate; to interpret; to describe; to define
    (c)     to show; to exhibit; to display; to expose; to disclose
    (d)     to reach; to achieve; to fulfill; to realize (a goal, purpose, etc.)
       
7. v. focus

    (a)     to watch; to study; to monitor; to supervise; to discern
    (b)     to confuse; to make hard to understand; to make difficult; to make complex
    (c)     to converse; to speak; to spread rumors; to lecture; to reveal secret information
    (d)     to make clear; to concentrate
       
8. v. vilify

    (a)     to carry; to impart or to communicate by statement, suggestion, gesture or appearance
    (b)     to lounge; to do nothing; to laze around
    (c)     to apply force or weight; to push; to stress
    (d)     to slander; to defame
       
9. v. honor

    (a)     to agree; to concur; to confirm; to endorse
    (b)     to exchange; to replace; to convert; to travel back and forth regularly (i.e. to work)
    (c)     to respect; to esteem; to pay tribute; to praise; to accept
    (d)     to surround; to enclose; to hesitate; to falter in speaking
       
10. v. recognize

    (a)     to trade; to plan for and promote for sales of; to market goods
    (b)     to give confidence; to promise; to pledge; to encourage
    (c)     to identify; to acknowledge; to know; to admit
    (d)     to give in to desire; to yield to; to satisfy; to spoil; to humor

check you score : 1.b 2.c 3.a 4.d 5.a 6.c 7.d 8.d 9.c 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment