Vocabulary Exercises - English Nouns Adjectives

Judul: Vocabulary Exercises - English Nouns Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. colleague

    (a)     list of information arranged in columns and rows; chart; flat surface
    (b)     routine job; unpleasant task
    (c)     player positioned at the front of the offensive line (Sports)
    (d)     fellow worker; cowoker
   
2. n. midday

    (a)     detail; individual characteristic; item; article; specific proposition
    (b)     noon; 12 a.m.
    (c)     getting rid of; arranging
    (d)     supply; stock; measure; means; condition; stipulation
       
3. n. examinee

    (a)     danger; risk; game of chance
    (b)     distinction; unusual quality; disagreement; remainder
    (c)     structure in which horses and other animals are housed
    (d)     person who is tested; candidate
       
4. n. midmorning

    (a)     combination of related things or parts that form a complex whole
    (b)     facet; outlook; direction; issue; point
    (c)     resident of a capital city; sophisticated big-city person
    (d)     before noon
       
5. n. strike
    (a)     demand for goods or services; rate of purchase and sale; fair
    (b)     flow (of water, electricity, etc.); process; tendency; direction
    (c)     injustice; evil; bad; broken law; transgression
    (d)     temporary work stoppage; good luck; discovery of natural resources
       
6. n. attitude

    (a)     position; opinion; viewpoint; outlook; perspective
    (b)     institution for saving and borrowing money; cashier
    (c)     diligence; tenacity; stubbornness; continuation
    (d)     fuel made from carbon; cinder; ember

7. adj. entire

    (a)     typical; distinctive
    (b)     about to happen; imminent
    (c)     additional; extra
    (d)     whole; including every part; complete; full
       
8. n. tour

    (a)     variable which determines the form of a function
    (b)     voyage; sightseeing excursion; trip; route
    (c)     compound; various objects that for m a unit
    (d)     model; pattern; something which serves as an illustration
       
9. n. synthesis

    (a)     garbage; trash; waste
    (b)     combining of separate elements into a complete whole
    (c)     lack of knowledge; illiteracy; lack of education; state of being uninformed
    (d)     shop; place where merchandise is sold; supply of goods or materials set aside for future use
       
10. n. propensity

    (a)     part of a chair; rear part of the human body
    (b)     inclination; tendency; disposition; aptitude
    (c)     remark; note; statement; explanation
    (d)     high ranking military officer

check you score : 1.d 2.b 3.d 4.d 5.d 6.a 7.d 8.b 9.b 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment