Vocabulary Activity - List of Adjectives Verbs

Judul: Vocabulary Activity - List of Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. domestic

    (a)     very great in numbers; huge; powerful
    (b)     pertaining to home; pertaining to family; tame (about an animal)
    (c)     honest; sincere; straightforward; open; candid
    (d)     enduring; lasting; continuing; leftover; remaining

2. adj. nearby

    (a)     close at hand
    (b)     pedantic; cautious concerning minute details; scrupulous
    (c)     final; occurring as a result
    (d)     flat, level; even
       
3. adj. set

    (a)     chief; leading; main; principal
    (b)     having no curves or bends; frank; continuous; honest; consistent
    (c)     little; few in number; trivial; unimportant; modest
    (d)     fixed; arranged; prepared; resolute; firmly resolved; determined in advance
       
4. adj. scatterbrained

    (a)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (b)     unable to think in a clear and orderly manner; giddy or frivolous
    (c)     fruitful; productive; abundant; plentiful; multiplying; producing fruit
    (d)     immediate; common; usual; standard
       
5. adj. eager

    (a)     occurring within a building; meant to be used inside
    (b)     still; fixed in place; static; settled; tending to stay in one place
    (c)     strongly desiring; keen; fervently interested
    (d)     comprehensive; complete; finished
       
6. adj. urgent

    (a)     some; few; separate; distinct; individual; various
    (b)     unable to think in a clear and orderly manner; giddy or frivolous
    (c)     of or relating to the mind; intellectual; psychosocial
    (d)     pressing; compelling; immediate; prompt
       
7. v. privatize

    (a)     to confirm the truth of something
    (b)     to transfer control from governmental to individual powers
    (c)     to hasten; to increase the speed of something; to speed something up
    (d)     to examine; to investigate; to inspect; to scrutinize
       
8. adj. square

    (a)     sloping; inclined
    (b)     ready; attentive; quick; agile
    (c)     infinite; boundless
    (d)     having four equal sides enclosing four equal angles
       
9. adj. confident

    (a)     certain; sure of oneself; composed
    (b)     honest; truthful; frank; straightforward; genuine; earnest
    (c)     immediate; common; usual; standard
    (d)     frail; feeble; faint; dilute; watery
       
10. adj. compliant

    (a)     additional; extra
    (b)     obedient; submissive; obliging; yielding; acquiescent
    (c)     floating; light; lively; cheerful
    (d)     having the capacity for feeling; susceptible to external influences or agents

check you score : 1.b 2.a 3.d 4.b 5.c 6.d 7.b 8.d 9.a 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment