English Vocabulary Words - English Adjectives Verbs

Judul: English Vocabulary Words - English Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. token

    (a)     nominal; symbolic; perfunctory
    (b)     end; closing; concluding; final; mortal
    (c)     extra; supplemental
    (d)     owed; payable; right; fitting; suitable; adequate
       
2. adj. overt

    (a)     serene; quiet; peaceful; tranquil; relaxed; calm
    (b)     plain; clear; visible; public; intentional; undisguised (Law)
    (c)     important; significant; fundamental; necessary; crucial
    (d)     loyal; faithful; unchanging
   
3. adj. savvy

    (a)     occurring on a regular basis
    (b)     experienced; knowledgeable (Slang)
    (c)     positive; approving; likable; helpful; encouraging; desirable
    (d)     energetic; full of life; playful; lively
   
4. adj. intense

    (a)     obligated; certain; fastened; tied
    (b)     extreme; great; powerful; strong; profound
    (c)     occurring within a building; meant to be used inside
    (d)     original; real; true; natural; honest; sincere
       
5. adj. ambitious

    (a)     aspiring; desirous of success; requiring great effort
    (b)     plentiful; copious; profuse; full abounding with
    (c)     able to be carried out; achievable; possible; likely
    (d)     excellent; having superior characteristics; fine
       
6. adj. unauthorized

    (a)     earlier; antecedent; former
    (b)     sticking together; forming a unit or union; united; related to each other
    (c)     plentiful; abundant; generous; extravagant; wasteful
    (d)     unlicensed; forbidden; unlawful
   
7. adj. able

    (a)     lawful; acceptable; justified; authorized
    (b)     managerial; executive
    (c)     competent; talented; apt
    (d)     relying on; needing (the help or support of another person); conditional; contingent
       
8. v. route

    (a)     to apply force or weight; to push; to stress
    (b)     to direct along a particular path; to chart a course
    (c)     to make circular shape
    (d)     to inform; to direct; to guide; to command; to order; to educate
       
9. adj. above

    (a)     ambitious; industrious; hard-working
    (b)     precise; meticulous; extremely accurate
    (c)     chief; head; leading; primary; main
    (d)     mentioned earlier in the same text
       
10. adj. fundamental

    (a)     full of or accompanied by; charged with; laden with
    (b)     classified; secret; strictly private
    (c)     successive; uninterrupted; permanent
    (d)     basic; elemental; essential

check you score : 1.a 2.b 3.b 4.b 5.a 6.d 7.c 8.b 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment