Vocabulary Words - Verb Noun Adjective Adverb Test

Judul: Vocabulary Words - Verb Noun Adjective Adverb Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. compensate

    (a)     to reward; to reimburse; to pay back; to make up for
    (b)     to continue
    (c)     to cause discomfort; to trouble; to put out; to disturb
    (d)     to explain; to clarify; to limit; to set boundaries
       
2. n. pass

    (a)     care; treatment; procedure; system; touch
    (b)     alleyway; narrow road between mountains; successful grade on a test
    (c)     innovativeness; inventiveness
    (d)     something that is the same of the same level
   
3. n. feasibility

    (a)     state of intellectual or spiritual awareness
    (b)     growth; expansion; addition; enlargement; escalation
    (c)     contract by which property or persons are guaranteed against damage or loss
    (d)     capability of being carried out; capability of being achieved; likelihood; probability
   
4. adj. pervasive

    (a)     penetrating; infiltrating; spreading; extending; permeating
    (b)     whole; including every part; complete; full
    (c)     inner; inside; located within; of a country's domestic affairs
    (d)     not real; fanciful
   
5.n. gauge

    (a)     bill of sale; written statement of purchases
    (b)     standard of measure; device for measuring (pressure, amount, distance, etc.)
    (c)     counsel; guidance; specific information; hint
    (d)     product of the division of one number by another; part of a whole; segment; fragment; quotient
       
6. v. slice
    (a)     to cut into portions; to cleave
    (b)     to endeavor; to try hard; to compete; to struggle; to resist
    (c)     to be useful; to help; to facilitate
    (d)     to control; to arrange; to put in order
       
7. adv. foremost

    (a)     in a place across an ocean
    (b)     by hand; physically
    (c)     after all others; finally; at the end; most recently
    (d)     first in place or rank; primary; leading; main
       
8. v. induce

    (a)     to confirm; to sanction; to legalize
    (b)     to check flavor by eating; to attempt; to try
    (c)     to cause; to bring about; to set in motion; to influence
    (d)     to postpone; to dismiss from a job; to fire
       
9. adj. opportune

    (a)     expendable; spoils rapidly; likely to spoil; mortal
    (b)     inner; inside; inland; of a country's domestic affairs; of an individual's inner life
    (c)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (d)     very important; critical; decisive; vital
       
10. n. emergency

    (a)     person or thing which promotes; expeditor
    (b)     a person who prepares food
    (c)     plan; idea; thought; structure; system
    (d)     sudden need demanding immediate action

check you score : 1.a 2.b 3.d 4.a 5.b 6.a 7.d 8.c 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment