Vocabulary Test - Examples of Adjectives

Judul: Vocabulary Test - Examples of Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. enough

    (a)     ambitious; industrious; hard-working
    (b)     sufficient; adequate
    (c)     characteristic of a capital city; sophisticated
    (d)     one of two
       
2. adj. bothersome

    (a)     intimate; for or pertaining to a small group of people; personal; of an individual
    (b)     annoying; irritating
    (c)     difficult; complicated; rigid; stiff
    (d)     continual
       
3. adj. professional

    (a)     obligated; certain; fastened; tied
    (b)     fast; immediate; prompt; smart
    (c)     arbitrary; fickle; flexible
    (d)     of a skilled occupation; working in one of the skilled occupations
       
4. adj. moral
    (a)     ethical; virtuous; righteous; principled; having integrity
    (b)     not standard; not ordinary
    (c)     averting; avoiding; delaying; inhibiting
    (d)     unbelievable; inconceivable; fabulous; great; amazing
   
5. adj. sufficient

    (a)     clear; exact; precise; quick
    (b)     defective; imperfect; cracked
    (c)     enough; adequate
    (d)     fulfilling many functions; multi-purpose; skilled to do many things
   
6. adj. priceless

    (a)     motivating; stimulating; encouraging; provoking; inhaling
    (b)     concentrated; focused; determined; resolute; purposeful
    (c)     invaluable; beyond any expressible value; very expensive
    (d)     floating; light; lively; cheerful
       
7. adj. due
    (a)     pertaining to the world and nature around us
    (b)     leaving; sailing; traveling to another country
    (c)     owed; payable; right; fitting; suitable; adequate
    (d)     final; occurring as a result
       
8. adj. effective

    (a)     clear; obvious; apparent
    (b)     productive; in operation; impressive; striking
    (c)     classified; confidential; clandestine; covert; hidden; latent
    (d)     reliable; trustworthy; dependable
       
9. adj. second

    (a)     earlier; antecedent; former
    (b)     next after the first; alternate; other; additional; subordinate; having a lower rank
    (c)     free; autonomous; sovereign; self-reliant; self-sufficient
    (d)     using numbers; with numbers
       
10. adj. ready

    (a)     delicate; thin; flimsy; handsome; top-quality; excellent
    (b)     prepared; set; eager; willing; quick; fast
    (c)     produced; made; manufactured
    (d)     close at hand

check you score : 1.b 2.b 3.d 4.a 5.c 6.c 7.c 8.b 9.b 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment