Vocabulary Sentences - Example of Verbs Nouns

Judul: Vocabulary Sentences - Example of Verbs Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. doubt

    (a)     to be uncertain; to have misgivings
    (b)     to change; to modify
    (c)     to call; to summon (e.g. to the telephone); to number sheets of paper in a collection
    (d)     to win; to succeed; to overcome; to surpass; to prove superior
       
2. n. consistency


    (a)     article cut from a newspaper
    (b)     sciences of the industrial arts; applied sciences
    (c)     movable articles for use in a home or office (i.e. chairs, desks, cabinets, closets, etc.)
    (d)     material coherence; firmness; persistence; steadfastness
       
3. n. prospect

    (a)     levy; fee
    (b)     chance; probability of advancement or success; hope; promise
    (c)     routine job; unpleasant task
    (d)     marketing; activities associated with selling a product or service
       
4. n. commission

    (a)     increase in the supply of money in relation to the amount of goods available resulting in a rise in prices
    (b)     type of beef tenderloin; type of cavity with a broad base
    (c)     percentage of profits earned by a salesperson
    (d)     speed; haste; sudden increase in activity or speed
       
5. n. setback

    (a)     day, month and year according to the calendar; interview; meeting
    (b)     graphic symbol which represents a company or organization
    (c)     shopping center; pedestrian walkway; promenade
    (d)     obstacle; misfortune; something which hinders progress
       
6. n. cash reserves

    (a)     bank deposits that are available on a short-term basis; treasury bills
    (b)     collapse; crash; incident
    (c)     an undertaking that is dangerous, daring, or of uncertain outcome
    (d)     task; assignment; delegation; errand; religious delegation
       
7. n. bearer instrument
    (a)     something or someone that does not match up to standards; object of lower quality; outcast
    (b)     period of residence; act of taking possession (Law); right of possession
    (c)     yearly date commemorating a special event; birthday
    (d)     a signed money order which is payable on demand to the holder
       
8. v. extract

    (a)     to explain; to clarify; to limit; to set boundaries
    (b)     to endanger; to imperil; to put at risk; to place in danger
    (c)     to calm; to soften; to pacify; to relieve
    (d)     to remove; to take out; to squeeze; to press; to elicit
       
9. n. challenge

    (a)     one who damages a person or his property or rights
    (b)     difficult situation; something which tests one's ability to handle difficult tasks
    (c)     shipping of goods to other countries
    (d)     copy; photocopy; exact replica; reproduction
       
10. n. journey

    (a)     possibility; ability; capability of being
    (b)     chance occurrence; unforeseen event
    (c)     long trip; distance; voyage
    (d)     housemaid; servant; housekeeper

check you score : 1.a 2.d 3.b 4.c 5.d 6.a 7.d 8.d 9.b 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment