Vocabulary Sentence - English Verbs

Judul: Vocabulary Sentence - English Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. lesson

    (a)     to reconstruct; to erect again
    (b)     to compel; to reinforce; to oblige; to coerce
    (c)     to instruct; to teach; to scold; to reprove; to rebuke
    (d)     to govern; to control; to determine; to decide; to decree
       
2. v. carpet
    (a)     to cover or to furnish with textile materials; to reprimand; to scold
    (b)     to distract; to entertain; to turn in a different direction; to deflect
    (c)     to provide; to offer; to distribute; to supply; to sell; to trade
    (d)     to set up; to found; to base; to build
       
3. v. offset
    (a)     to increase; to strengthen; to heighten
    (b)     to exemplify; to clarify; to explain; to depict; to elucidate
    (c)     to compensate; to balance
    (d)     to postpone; to delay; to end a meeting; to move to another place
       
4. v. decide

    (a)     to recognize; to show to be the same; to sympathize; to relate
    (b)     to buy; to acquire in exchange for money; to procure; to obtain
    (c)     to choose; to select from several options; to conclude; to resolve
    (d)     to depend on; to trust in
       
5. v. advantage

    (a)     to predict a future event or condition; to foretell
    (b)     to help; to assist; to promote; to be beneficial to
    (c)     to cut with a sharp quick stroke; to reduce; to lower; to criticize strongly
    (d)     to illustrate; to explain; to characterize; to elucidate
       
6. v. transact

    (a)     to arrange in groups; to classify; to sort; to structure
    (b)     to jumble; to mix together confusedly; to clamber; to climb on all fours
    (c)     to help; to assist; to promote; to be beneficial to
    (d)     to carry out; to conduct; to perform
       
7. v. survive
    (a)     to outlive; to remain in use; to outlast; to endure; to withstand
    (b)     to accelerate; to cause to move quickly; to expedite; to further; to hurry
    (c)     to visit; to spend time in a place; to remain temporarily; to lodge
    (d)     to stick to; to cling to; to be devoted to (an idea, group, organization etc.)
       
8. v. fine

    (a)     to refer to a case or occurrence to explain or prove a point; to cite; to mention
    (b)     to impose a tax upon; to purify; to make thin or thinner; to reduce; to clarify
    (c)     to stud; to constellate
    (d)     to ship; to send abroad; to sell goods and products overseas
       
9. v. succeed

    (a)     to seek to please; to flatter; to seek to gain the affections of someone
    (b)     to prosper; to achieve; to attain; to follow; to inherit
    (c)     to record for evidence; to write down; to substantiate
    (d)     to ask for an identification (i.e. in a bar)        

10. v. haze

    (a)     to treat someone new in a humiliating manner; to harass; to humiliate
    (b)     to advance; to encourage; to promote; to assist
    (c)     to cover; to coat
    (d)     to start; to run; to activate; to inaugurate; to break into

check you score : 1.c 2.a 3.c 4.c 5.b 6.d 7.a 8.b 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment