Vocabulary Quizzes - English Adjectives Verbs Conjunctions Nouns

Judul: Vocabulary Quizzes - English Adjectives Verbs Conjunctions Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. interchangeable

    (a)     of reason or cause; inspiring to action
    (b)     can be traded; can be substituted by something else
    (c)     strong; solid; stable; fixed; immovable; determined
    (d)     ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical
       
2. adj. incumbent
    (a)     complex; complicated; involved; entangled
    (b)     resistant; invulnerable; impervious; sealed; durable
    (c)     presently holding an office or position; compulsory; necessary; resting; lying
    (d)     original; real; true; natural; honest; sincere
       
3. v. criticize

    (a)     to temporarily cease working as a protest; to impress
    (b)     to select; to prefer; to pick; to make a choice
    (c)     to disapprove; to censure; to find fault
    (d)     to help; to assist
       
4. conj. whether

    (a)     if
    (b)     since; inasmuch as; while; while on the contrary
    (c)     immediately following; the moment that; as soon as
    (d)     but; in spite of; despite
       
5. n. valuable

    (a)     warning; alarm; attitude of readiness
    (b)     supplies; necessary items; tools, instruments or other objects for completing a task
    (c)     something of great worth
    (d)     period; era; hour; rate
       
6. adj. necessary


    (a)     vital; essential; indispensable; unavoidable
    (b)     concealed; secret; not to be seen; ulterior
    (c)     obedient; submissive; obliging; yielding; acquiescent
    (d)     whole; healthy; in good condition; sane; firm; valid
       
7. n. means

    (a)     inducement; act of convincing
    (b)     method; way; medium; resources; funds
    (c)     agreement; business transaction; exchange; amount
    (d)     character; nature; trait; arrangement; placement
       
8. v. call
    (a)     to store in a warehouse
    (b)     to invite; to speak loudly; to visit; to phone
    (c)     to rule; to control; to be in charge; to be in authority
    (d)     to exchange goods and services
       
9. v. suit

    (a)     to fit; to match; to satisfy; to please; to clothe
    (b)     to put a sum of money in a bank for safekeeping; to pay in part; to set down
    (c)     to move backward; to go back; to return to a previous condition
    (d)     to seize; to capture; to possess; to contract
       
10. n. trouble

    (a)     one who is subservient; someone under the authority of another
    (b)     breadth; thickness
    (c)     part of a television or computer monitor where the picture is displayed
    (d)     problem; misfortune; annoyance; cause of worry

check you score : 1.b 2.c 3.c 4.a 5.c 6.a 7.b 8.b 9.a 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment