Vocabulary Quiz - English Nouns

Judul: Vocabulary Quiz - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. size

    (a)     effect; impact; person or thing which has power to affect others
    (b)     spatial dimension; measurement; extent; degree
    (c)     bed covering; quilt
    (d)     upkeep; repairs; livelihood; means of support
       
2. n. possibility

    (a)     line printed at the top of a piece of stationary
    (b)     pull; influence; power; weight
    (c)     probability; feasibility; chance; likelihood
    (d)     notoriety; renown; good reputation
       
3. n. revise


    (a)     act of making changes; alteration; proof sheet made to verify changes made and check for additional errors
    (b)     paper used for writing letters
    (c)     forward movement; progress; promotion
    (d)     serenity; self-control; calmness; coolness
       
4. n. rehearsal
    (a)     pair; group of two
    (b)     practice session for a performance
    (c)     form; model; image; condition; fitness; mold
    (d)     representative; deputy; agent; participant of a conference, convention, seminar etc.
       
5. n. regular

    (a)     frequent customer; repeat customer
    (b)     particular form of something; variant; rendering; translation
    (c)     spending; disbursement; outlay (especially financial)
    (d)     physical or mental well-being; freedom from disease
       
6. n. upgrade

    (a)     origin; starting point
    (b)     plan; goal; aim; objective; meaning
    (c)     money which is not generating profit
    (d)     the process of installing a newer and more powerful version of a software package or a piece of hardware
       
7. n. employee

    (a)     worker; person who works for a company or an individual
    (b)     stupid person substance unmixed with other substances; commoner
    (c)     building for indoor sports and exercise; fitness center
    (d)     path along which a fluid flows; direction in which a particle flows; aerodynamic shape
       
8. n. dial

    (a)     the time or amount of money that defined by checks that have been deposited but not cleared yet
    (b)     property; site; area; grounds; building with the grounds belonging to it
    (c)     a situation in which the imports of a country from the USA are larger than their exports to the USA
    (d)     rotatable disk on a telephone
       
9. n. quote


    (a)     probability; feasibility; chance; likelihood
    (b)     commitment; obligation; period of employment
    (c)     purpose; goal; objective; target
    (d)     citation; commercial offer
       
10. n. charge

    (a)     written order directing a bank to pay a specific amount of money
    (b)     price; cargo; responsibility
    (c)     flying; aviation; trip on an airplane; escape
    (d)     area of land set aside to protect natural resources and wildlife

check you score : 1.b 2.c 3.a 4.b 5.a 6.d 7.a 8.d 9.d 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment