Vocabulary Games - Examples of Verbs

Judul: Vocabulary Games - Examples of Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. donate

    (a)     to reveal; to uncover; to disclose; to abandon
    (b)     to give; to contribute; to grant; to bestow
    (c)     to moderate; to soften; to tone down; to toughen; to harden
    (d)     to modernize; to make current
       
2. v. absorb

    (a)     to elevate; to lift; to excite; to arouse; to cause
    (b)     to leave; to go away; to go in a different direction; to die
    (c)     to require; to be in distress; to be under hardship; to be obligated
    (d)     to suck up; take up; take in
   
3. v. consume

    (a)     to eat or drink; to use up; to destroy
    (b)     to derive; to conclude; to guess; to surmise; to hint
    (c)     to meet; to assemble to gather; to get together
    (d)     to bend; to crease; to wrap; to envelop; to clasp
       
4. v. compare

    (a)     to outlaw; to forbid by law; to interdict; to ban; to prevent
    (b)     to show how (people or things) are alike or different; to consider to be similar
    (c)     to calculate; to think; to assume; to portray; to depict; to express verbally
    (d)     to appoint someone (for a position, office, or honor); to designate; to select        

5. v. swap

    (a)     to establish; to start; to found; to being; to raise
    (b)     to manage; to process; to deal in; to do business with; to treat
    (c)     to exchange one thing for another; to trade; to barter
    (d)     to prepare a financial plan; to make financial arrangements
       
6. v. rate

    (a)     to contrive false evidence against; to set up; to construct; to build; to fashion; to formulate
    (b)     to argue; to discuss; to consider; to ponder
    (c)     to tempt or tease by presenting something as available and then withholding it

    (d)     to assess; to appraise; to determine value; to grade; to classify; to sort   
   
7. v. issue

    (a)     to be indebted to; to be under obligation to pay or repay
    (b)     to publish; to distribute; to circulate; to emit
    (c)     to recommence; to begin again; to retake; to take back; to continue
    (d)     to act as an agent on behalf of a person or organization; to symbolize
       
8. v. mean

    (a)     to forgive; to absolve; to release; to discharge
    (b)     to create; to conceive; to produce; to conceptualize
    (c)     to signify; to be significant; to intend; to indicate
    (d)     to give a mark to; to classify; to make level; to evaluate; to assess
       
9. v. amend

    (a)     to change; to alter; to improve
    (b)     to harvest; to cut short; to clip
    (c)     to lounge; to do nothing; to laze around
    (d)     to stay; to abide; to continue; to go on
       
10. v. alleviate

    (a)     to allay; to soothe; to relieve; to soften; to lessen
    (b)     to push; to iron; to remove creases or wrinkles; to confiscate for public or government use
    (c)     to stretch; to enlarge; to lengthen; to reach out
    (d)     to behave; to manage; to carry out; to transmit

check you score : 1.b 2.d 3.a 4.b 5.c 6.d 7.b 8.c 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment