Vocabulary for Non English Speakers - English Adjectives Nouns

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - English Adjectives Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. sophisticated

    (a)     refined; cultured; complex; intricate; complicated
    (b)     functional; practical; applicable
    (c)     silent; noiseless; peaceful; tranquil; still; lacking activity
    (d)     greatest; most; utmost; highest
       
2. adj. civic

    (a)     pertaining to a city; pertaining to citizenship
    (b)     lucrative; paying; rewarding; beneficial; producing income
    (c)     well-versed; proficient; skilled
    (d)     detailed; complicated; carefully planned; worked out in great detail
       
3. adj. elect

    (a)     objective
    (b)     chosen for office but net yet formally installed
    (c)     impersonating; putting on a false appearance; feigning; arrogant; haughty
    (d)     unofficial; relaxed; casual; easy; laid-back
       
4. adj. splendid

    (a)     equal; equivalent; of equal rank or authority
    (b)     plain; clear; visible; public; intentional; undisguised (Law)
    (c)     wonderful; excellent; marvelous; grand; elegant; magnificent
    (d)     treated as an expense
       
5. adj. sincere

    (a)     tiny; extremely small; trivial; petty; accurate
    (b)     same in worth or value; same in importance; corresponding
    (c)     preoccupied; lost in thought
    (d)     honest; truthful; frank; straightforward; genuine; earnest
       
6. adj. healthy

    (a)     well; not sick; fit; sound
    (b)     pertaining to accommodations; domesticated
   (c)  motherly; related through a mother; relating to or characteristic of a mother or motherhood
    (d)     ancient; archaic; no longer in use; outdated; useless
       
7. adj. false

    (a)     characterized by a high degree; highly concentrated
    (b)     strong; solid; stable; fixed; immovable; determined
    (c)     showy; pretentious; bombastic; pompous; garish
    (d)     not true; counterfeit; deceitful; wrong; artificial; not faithful
       
8. n. cruise

    (a)     ruling of a country or area; political control; authority
    (b)     midpoint; middle; equally far from two extremes; average
    (c)     passage; walkway (between rows of seats or shelves)
    (d)     traveling on a ship; sea voyage; sailing
       
9. n. integrity

    (a)     expertise; state of having expert skills; skillfulness; adeptness; masterfulness
    (b)     drawing together; fold; pucker
    (c)     act of halting; visit; temporary residence; suspension of a legal proceeding
    (d)     honesty; uprightness; morality; wholeness; unity
       
10. adj. opposite

    (a)     content; satiated; having one's desires satisfied
    (b)     extreme; intense; severe
    (c)     unlicensed; forbidden; unlawful
    (d)     facing; across from; contrary; reverse; different; antithetical

check you score : 1.a 2.a 3.b 4.c 5.d 6.a 7.d 8.d 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment