Teaching Vocabulary - Verb Test

Judul: Teaching Vocabulary - Verb Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. number

    (a)     to travel; to take a trip
    (b)     to decide; to define; to conclude; to cause; to affect
    (c)     to count; to equal in amount; to limit; to allot
    (d)     to aid; to help; to support; to guide; to direct
       
2. v. insulate

    (a)     to describe; to illustrate; to characterize; to portray; to elucidate
    (b)     to plan; to scheme; to send; to dispatch; to throw
    (c)     to labor; to act; to operate; to activate; to process
    (d)     to separate from others; to segregate
       
3. v. come across

    (a)     to innovate and develop production
    (b)     to call; to summon (e.g. to the telephone); to number sheets of paper in a collection
    (c)     to happen upon; to find by chance; to discover; to see
    (d)     to crash; to meet head on; to come together with solid or direct impact
       
4. v. originate

    (a)     to supply; to grant; to set; to offer
    (b)     to try and obtain something through persuasion or earnest requests
    (c)     to pay to; to hire; to employ
    (d)     to begin; to be created; to result from; to develop; to be produced
       
5. v. recap

    (a)     to create a formal agreement; to bind legally; to obtain
    (b)     to summarize; to review with a short summary
    (c)     to originate from; to reveal the origin of something; to obtain from a particular supplier
    (d)     to have a mean of a certain amount
       
6. v. extradite

    (a)     to set going; to launch; to begin; to start
    (b)     to hand over to another nation or judicial authority
    (c)     to act against; to oppose (with an equal weight, force etc.)
    (d)     to cite; to state a price; to offer a price
       
7. v. list

    (a)     to back; to support; to finance; to subsidize; to promote
    (b)     to write or print a series of names or items according to a certain order; to inscribe; to record
    (c)     to organize according to importance
    (d)     to make a call; to ring
       
8. v. gain

    (a)     to offer to do or give something for free; to propose
    (b)     to reap; to gather in ripe crops; to catch; to gather
    (c)     to acquire; to earn; to purchase; to obtain; to profit
    (d)     to control to rule over; to be superior
       
9. v. bulk

    (a)     to make new again; to renovate; to restore to good condition
    (b)     to inflate; to play an important role
    (c)     to suggest; to tender; to bid; to propose a price; to present
    (d)     to happen; to take place; to transpire; to come to mind; to suggest itself
       
10. v. last

    (a)     to determine the scope of a target; to extend; to stretch; to vary
    (b)     to continue; to suffice; to endure; to persist
    (c)     to make equal
    (d)     to set up; to found; to base; to build

check you score : 1.c 2.d 3.c 4.d 5.b 6.b 7.b 8.c 9.b 10.b

{ 1 comments... Views All / Post Comment! }

nancy john said...

TOEFL is a language test generally taken by those students who want to take admission in any foreign universities.

essay for TOEFL

Post a Comment