Learn English Vocabulary - Noun Adverb Test

Judul: Learn English Vocabulary - Noun Adverb Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. consumer

    (a)     container devoid of contents
    (b)     cost; value; worth; rate; measure
    (c)     buyer; client
    (d)     rug; fabric floor covering

2. n. technology

    (a)     person who is native to or resides in a particular area
    (b)     lawyer; barrister; advocate; solicitor
    (c)     a person who keeps financial records; a person who conducts financial audits
    (d)     sciences of the industrial arts; applied sciences
   
3. n. delay

    (a)     unit of time equal to 60 seconds; 1/60 of an hour; memo; protocol; memorandum
    (b)     heap; tall bookshelf; chimney
    (c)     postponement; hindrance; hold-up; stopping; lingering
    (d)     12 dozen; 144
       
4. n. investment

    (a)     expenditure of money or effort for future benefits; authorization
    (b)     connection; relation; association; one ring of a chain; ring
    (c)     spoken or written words with which people communicate thoughts and feelings
    (d)     plant; edible fruit of a plant
       
5. n. inference

    (a)     finding fault; act of expressing displeasure; pleading entered by a plaintiff (Law)
    (b)     silence; noiselessness; stillness; tranquility; muteness; speechlessness
    (c)     act of deriving; speculation; drawing of a conclusion
    (d)     foods and other goods sold at a small supermarket or store
       
6. n. pattern

    (a)     magazine; journal
    (b)     formally or socially imposed standards of attire
    (c)     whole amount; entire quantity; essence; gist
    (d)     sample; model; form; mold; decorative design
       
7. adv. seamlessly

    (a)     still; already; but; in spite of; although
    (b)     based on individual thoughts and feelings
    (c)     smoothly; continuously; inconspicuously
    (d)     as a logical result; unavoidably
       
8. n. kind

    (a)     commonplace activity; everyday task; habit; custom; practice
    (b)     type; sort; class; group of things which are classed together because of their similarities
    (c)     thin and flat object
    (d)     area; domain; range; piece of land; surface
       
9. n. leave

    (a)     awareness; perception
    (b)     structure; pattern; design; organization; pattern of data organization
    (c)     vacation; time off; permission to be absent; departure; farewell
    (d)     lack; scarcity; deficit; deficiency
       
10. n. opposite

    (a)     corporation; firm; ensemble; association with another
    (b)     establisher; organization or channel; person who gives authorization to operate a channel
    (c)     custom; practice; convention
    (d)     contrast; something contrary

check you score : 1.c 2.d 3.c 4.a 5.c 6.d 7.c 8.b 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment