Learn English Vocabulary - List of Adjectives

Judul: Learn English Vocabulary - List of Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. impossible

    (a)     unbearable; cannot be done; cannot be endured
    (b)     made of a thin flexible cord of metal
    (c)     fixed; arranged; prepared; resolute; firmly resolved; determined in advance
    (d)     unusual

2. adj. stationary

    (a)     still; fixed in place; static; settled; tending to stay in one place
    (b)     firm; wealthy; influential; important; considerable
    (c)     inclusive; of all things
    (d)     excellent; having superior characteristics; fine

3. adj. alert

    (a)     somewhat
    (b)     ready; attentive; quick; agile
    (c)     using numbers; with numbers
    (d)     positive; approving; likable; helpful; encouraging; desirable
       
4. adj. polite
    (a)     courteous; having good manners; gentle; genial; kind
    (b)     having four equal sides enclosing four equal angles
    (c)     done over again
    (d)     sufficient; adequate
   
5. adj. own

    (a)     identical; corresponding; in agreement; harmonious
    (b)     belonging to oneself or itself (mine, yours, his, etc.); self; by oneself
    (c)     controlling; aggressive; extremely self-assertive; bossy
    (d)     awful
       
6. adj. initiative

    (a)     beginning; introductory
    (b)     certain; sure of oneself; composed
    (c)     silent; noiseless; peaceful; tranquil; still; lacking activity
    (d)     preoccupied; lost in thought
       
7. adj. sanitary

    (a)     not genuine; simulated; unreal
    (b)     hygienic; clean; healthy
    (c)     chosen for office but net yet formally installed
    (d)     begging; attractive; interesting
       
8. adj. quality

    (a)     comprehensible; intelligible; rational; transparent; bright
    (b)     difficult; complicated; rigid; stiff
    (c)     beside the point; unconnected; impertinent; immaterial
    (d)     excellent; having superior characteristics; fine
       
9. adj. duplicate

    (a)     cautioning; giving advice about danger
    (b)     double; identical; matching
    (c)     well-known; excellent; wonderful
    (d)     older; elder; having a higher rank; aged
       
10. adj. prize

    (a)     main; principal; major
    (b)     humble; unpretentious; unassuming; simple; limited
    (c)     having the receiver pay the charges (for a phone call)
    (d)     valuable; unique; outstanding; award-winning

check you score : 1.a 2.a 3.b 4.a 5.b 6.a 7.b 8.d 9.b 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment