Vocabulary Tests - Adverb Noun Tests

Judul: Vocabulary Tests - Adverb Noun Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.adv. consequently
(a) smoothly; continuously; inconspicuously
(b) as a result; therefore
(c) knowingly; with awareness
(d) of course; surely; doubtlessly; definitely; absolutely

2.adv. plain


(a) seriously; gravely; acutely; critically
(b) simply; in an unembellished manner; clearly
(c) meticulously; exactingly; scrupulously; diligently; thoroughly
(d) four times a year; once every three months

3.adv. probably

(a) strictly; firmly
(b) almost certainly; very likely; apparently; in all likelihood
(c) particularly
(d) of course; surely; doubtlessly; definitely; absolutely

4.adv. consciously

(a) knowingly; with awareness
(b) chiefly; principally; mainly; initially
(c) in any event; anyway
(d) out of doors

5.adv. already

(a) nearby
(b) as a result; therefore
(c) previously; before a certain time
(d) seemingly; probably

6.adv. precisely

(a) next to; alongside
(b) against; in contrast to
(c) exactly; accurately; definitely; certainly; surely
(d) under; below

7.adv. ahead

(a) softly; in a low voice; without strength or force; weakly; into little pieces
(b) also; too; as well
(c) forward; in advance
(d) particularly

8.n. exclusion

(a) delight; refreshment or entertainment given to its recipient without cost
(b) commercial transaction; instance of offering goods at a reduced price; demand for merchandise; auction
(c) prevention; rejection; leaving out; keeping out; shutting out
(d) mail; column; opinion; role; job placement

9.adv. etc.

(a) overhead; over; in a higher place
(b) regularly; often
(c) annually
(d) and so on; and so forth

10. adv. behind

(a) before; at an earlier time; in the past; antecedently
(b) anyway
(c) relatively
(d) late; tardy
check you score : 1.b 2.b 3.b 4.a 5.c 6.c 7.c 8.c 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment