Vocabulary Sentence - Abbreviation Lists

Judul: Vocabulary Sentence - Abbreviation Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.abbr. I.P.O.

(a) first offering to the public of a company's shares on the stock market
(b) describing something that can be left out isn't required
(c) given money that was owed
(d) top executive rank; person who is responsible for research and development and possibly for new product plans

2.abbr. G.D.P.

(a) total goods and services produced by nation during one year excluding payments on foreign investments
(b) quickly; immediately; swiftly; speedily; fast
(c) first offering to the public of a company's shares on the stock market
(d) set of numbers which identifies a person

3.abbr. a.m.

(a) American corporation headquartered in Virginia, owner and operator of on line and interactive computer services
(b) morning; time before noon; hours between midnight and noon
(c) public limited liability company in Britain
(d) department in a company that develops new products
4.abbr. Inc.

(a) pound; unit of weight in ancient Rome equaling approximately 12 ounces
(b) legally established as a corporation
(c) used at the end of the list of subjects to be discussed at a meeting or conference
(d) large company; firm; business

5.abbr. no.

(a) numeral; mathematical value or its symbol; unit in a series; part
(b) head manager of a corporation, company or large organization
(c) department in a company that develops new products
(d) signed note acknowledging a debt

6.abbr. PIN

(a) firm, company that is organized in such a way as to give its owners limited liability
(b) set of numbers which identifies a person
(c) public limited liability company in Britain
(d) quickly; immediately; swiftly; speedily; fast

7.abbr. Ltd.
(a) secondary email address; copy of a document, message, or email that is sent to a third party
(b) treasurer; person who is responsible for all financial aspects of a company
(c) firm, company that is organized in such a way as to give its owners limited liability
(d) cash payment to be made upon receipt of products or goods

8.abbr. HTML

(a) used at the end of the list of subjects to be discussed at a meeting or conference
(b) requesting to view or read the opposite side of a page or document
(c) morning; time before noon; hours between midnight and noon
(d) language used to write pages and sites for the Internet

9.abbr. H.R.
(a) period of about 30 days or 4 weeks; 1/12 of a year
(b) manpower; personnel; human work force; human labor; staff
(c) top executive rank; person who is responsible for the security of a company's communications and business systems
(d) legally established as a corporation

10. abbr. attn.

(a) numeral; mathematical value or its symbol; unit in a series; part
(b) directed to a particular person (generally used when addressing a letter or message) or issue
(c) graduate with a doctorate; graduate of a doctoral program; university degree; title
(d) head manager of a company or large organization
check you score : 1.a 2.a 3.b 4.b 5.a 6.b 7.c 8.d 9.b 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment