Vocabulary Quiz - Adjective List

Judul: Vocabulary Quiz - Adjective List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.adj. waste

(a) inventive; innovative; artistic
(b) firm; faithful; persistent; unbending; adamant
(c) leftover; unused; desolate; desert; destroyed
(d) having a degree or diploma; concerning studies beyond a bachelor's degree

2.adj. sensitive


(a) having the capacity for feeling; susceptible to external influences or agents
(b) administrative; operational; having the power to execute laws and policy
(c) inadequate; disappointing; not good enough
(d) well; not sick; fit; sound

3.adj. remarkable

(a) sick; bad; unfriendly; unsatisfactory; inadequate; inferior
(b) striking; noteworthy; extraordinary; exceptional
(c) distant; located far away; secluded; isolated; aloof
(d) working; functional; ready for use

4.adj. part

(a) pertaining to hearing and listening; sound
(b) superior; supreme; above all; of the highest rank; most important
(c) somewhat
(d) unofficial; relaxed; casual; easy; laid-back

5.adj. kind

(a) active; attentive
(b) common; regular; boring; tedious; dull
(c) not continuous; sporadic; fitful; alternately stopping and starting
(d) gentle; good-hearted; understanding; compassionate

6.adj. collect

(a) having the receiver pay the charges (for a phone call)
(b) feasible; workable; applicable; useful; efficacious
(c) pertaining to a city; pertaining to citizenship
(d) unbearable; cannot be done; cannot be endured

7.adj. injured

(a) comfortable; useful; serviceable
(b) at or constituting a place where two surfaces meet
(c) hurt; wounded; insulted; offended; damaged
(d) under legal obligation; responsible; prone

8.adj. extensive

(a) articulate; eloquent; able to read and write with ease; graceful; flowing
(b) having the back side exposed to view; opposite; contrary
(c) spreading over a large area; comprehensive
(d) suitable; appropriate; intelligent; savvy; capable

9.adj. blanket

(a) special; unusual; detailed; precise; pedantic; strict
(b) comprehensive; inclusive
(c) significant; influential; essential; crucial; critical
(d) smooth; straight; level; parallel; equal; consistent

10.adj. equivalent

(a) same in worth or value; same in importance; corresponding
(b) competent; talented; apt
(c) under the rule of; subordinate; exposed to; liable to; conditional
(d) annoying; irritating


check you score : 1.c 2.a 3.b 4.c 5.d 6.a 7.c 8.c 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment