Vocabulary for Non English Speakers - Adverb Verb Lists

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - Adverb Verb Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.adv. perhaps 

(a) politely; respectfully; graciously 
(b) with difficulty; barely; scarcely; poorly; improperly 
(c) maybe; possibly; could be 
(d) moderately; quite; rather; to some extent 

2.adv. ultimately 

(a) in the end; eventually 
(b) also; too; as well 
 (c) first in place or rank; primary; leading; main 
(d) almost certainly; very likely; apparently; in all likelihood 

3.adv. randomly 

(a) exactly; accurately; definitely; certainly; surely 
(b) accidentally; by chance  
(c) contrarily 
(d) in the end; eventually 

4.adv. approximately 

 (a) maybe; possibly; could be 
(b) nearly; about; around; circa 
(c) briefly; bluntly; rudely 
(d) exceeding regular working hours 

5.adv. pretty 

(a) moderately; quite; rather; to some extent 
(b) past; further than 
(c) almost certainly; very likely; apparently; in all likelihood 
(d) ahead; to the front 

6.adv. courteously 

(a) forward; in advance 
(b) after the usual or expected time; tardily; recently; far on time; formerly 
(c) politely; respectfully; graciously 
 (d) nice; excellent; of high quality 

7.adv. rarely 

(a) of course; surely; doubtlessly; definitely; absolutely 
(b) honestly; genuinely; earnestly; faithfully 
(c) infrequently; not often; seldom 
(d) also; too; as well 

8.v. rebuild 

 (a) to create a timetable; to enter into a timetable; to plan for a certain date (b) to reconstruct; to erect again (c) to unite; to join; to come together; to become one 
(d) to decline; to deny; to turn down 9.adv. interim 
(a) inexpensively 
(b) in some way 
(c) meanwhile; in the meantime 
(d) against; in contrast to 

10.adv. last 

(a) towards a lower place, position or section 
(b) politely; respectfully; graciously 
 (c) after all others; finally; at the end; most recently 
(d) into the city center; into the the town 

check you score : 1.c 2.a 3.b 4.b 5.a 6.c 7.c 8.b 9.c 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment