Vocabulary Exercises - Preposition Tests

Judul: Vocabulary Exercises - Preposition Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.prep. throughout

(a) on; atop
(b) with relation to
(c) besides; but; excluding
(d) in every part; at every point or moment

2.prep. during

(a) while; throughout
(b) across from; facing
(c) taking into account; in light of
(d) further; more distant

3.prep. until
(a) under; beneath; underneath
(b) up to
(c) taking into account; in light of
(d) about

4.prep. beneath
(a) under; underneath
(b) up to
(c) besides; aside from
(d) on; atop

5.prep. within

(a) during
(b) with relation to
(c) under; underneath
(d) except; besides; but

6. prep. considering
(a) taking into account; in light of
(b) in every part; at every point or moment
(c) further; more distant
(d) except; besides; but

7.prep. concerning

(a) notwithstanding
(b) about
(c) besides; aside from
(d) on; atop

8.prep. above

(a) over; higher than; more than
(b) in every part; at every point or moment
(c) under; beneath; underneath
(d) except; besides; but

9.prep. behind

(a) under; underneath
(b) but; besides
(c) over; higher than; more than
(d) after; in back of

10. prep. beyond

(a) besides; but; excluding
(b) further; more distant
(c) while; throughout
(d) across from; facing
check you score : 1.d 2.a 3.b 4.a 5.a 6.a 7.b 8.a 9.d 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment