Vocabulary Exercise - Abbreviation Vocabulary List

Judul: Vocabulary Exercise - Abbreviation Vocabulary List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.abbr. C.T.O.

(a) between noon and midnight; in the afternoon; after the hour of 12:00 noon
(b) total goods and services produced by nation during one year excluding payments on foreign investments
(c) top executive rank; person who is responsible for research and development and possibly for new product plans
(d) that is to say (Latin); for example; for instance

2.abbr. N/A

(a) numeral; mathematical value or its symbol; unit in a series; part
(b) language used to write pages and sites for the Internet
(c) describing something that can be left out isn't required
(d) method of measuring the profitability of a company (derived by dividing the net income by total assets)

3.abbr. C.V.

(a) actions of promoting goodwill and distributing information for a company or organization
(b) resume; chronological description of one's employment and educational history; biography
(c) morning; time before noon; hours between midnight and noon
(d) directed to a particular person (generally used when addressing a letter or message) or issue

4.abbr. PR

(a) that is to say (Latin); for example; for instance
(b) used at the end of the list of subjects to be discussed at a meeting or conference
(c) Latin for and so on; and so forth
(d) actions of promoting goodwill and distributing information for a company or organization

5.abbr. Ph.D.

(a) period of about 30 days or 4 weeks; 1/12 of a year
(b) Latin for and so on; and so forth
(c) graduate with a doctorate; graduate of a doctoral program; university degree; title
(d) quickly; immediately; swiftly; speedily; fast

6.abbr. C.C.O.

(a) first offering to the public of a company's shares on the stock market
(b) cash payment to be made upon receipt of products or goods
(c) manpower; personnel; human work force; human labor; staff
(d) person who is responsible for ensuring that a company and its employees are in compliance with government regulations and internal policies

7.abbr. A.O.B.

(a) head manager of a corporation, company or large organization
(b) used at the end of the list of subjects to be discussed at a meeting or conference
(c) signed note acknowledging a debt
(d) manpower; personnel; human work force; human labor; staff

8.abbr. p.m.

(a) between noon and midnight; in the afternoon; after the hour of 12:00 noon
(b) firm, company that is organized in such a way as to give its owners limited liability
(c) person who is responsible for ensuring that a company and its employees are in compliance with government regulations and internal policies
(d) resume; chronological description of one's employment and educational history; biography

9.abbr. C.I.O.

(a) head manager of a company or large organization
(b) graduate with a doctorate; graduate of a doctoral program; university degree; title
(c) total value of goods and services produced by a country in a given period (generally one year)
(d) Chief Information Officer; person who is responsible for a company's internal information systems

10. abbr. ASAP

(a) set of numbers which identifies a person
(b) language used to write pages and sites for the Internet
(c) quickly; immediately; swiftly; speedily; fast
(d) numeral; mathematical value or its symbol; unit in a series; part
check you score : 1.c 2.c 3.b 4.d 5.c 6.d 7.b 8.a 9.d 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment