Learn English Vocabulary - Abbreviation Test

Judul: Learn English Vocabulary - Abbreviation Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.abbr. C.O.D.

(a) top executive rank; person who is responsible for research and development and possibly for new product plans
(b) resume; chronological description of one's employment and educational history; biography
(c) firm, company that is organized in such a way as to give its owners limited liability
(d) cash payment to be made upon receipt of products or goods

2.abbr. lb
(a) secondary email address; copy of a document, message, or email that is sent to a third party
(b) pound; unit of weight in ancient Rome equaling approximately 12 ounces
(c) Chief Information Officer; person who is responsible for a company's internal information systems
(d) requesting to view or read the opposite side of a page or document

3.abbr. C.F.O.

(a) treasurer; person who is responsible for all financial aspects of a company
(b) method of measuring the profitability of a company (derived by dividing the net income by total assets)
(c) signed note acknowledging a debt
(d) between noon and midnight; in the afternoon; after the hour of 12:00 noon

4.abbr. R&D

(a) department in a company that develops new products
(b) top executive rank; person who is responsible for the security of a company's communications and business systems
(c) person who is responsible for ensuring that a company and its employees are in compliance with government regulations and internal policies
(d) actions of promoting goodwill and distributing information for a company or organization

5.abbr. i.e.

(a) that is to say (Latin); for example; for instance
(b) requesting to view or read the opposite side of a page or document
(c) department in a company that develops new products
(d) given money that was owed

6.abbr. PTO

(a) manpower; personnel; human work force; human labor; staff
(b) requesting to view or read the opposite side of a page or document
(c) large company; firm; business
(d) person who is responsible for ensuring that a company and its employees are in compliance with government regulations and internal policies

7.abbr. etc.

(a) describing something that can be left out isn't required
(b) head manager of a corporation, company or large organization
(c) treasurer; person who is responsible for all financial aspects of a company
(d) Latin for and so on; and so forth

8.abbr. C.E.O.

(a) method of measuring the profitability of a company (derived by dividing the net income by total assets)
(b) American corporation headquartered in Virginia, owner and operator of on line and interactive computer services
(c) period of 60 minutes
(d) head manager of a corporation, company or large organization

9.abbr. hr
(a) period of 60 minutes
(b) that is to say (Latin); for example; for instance
(c) total value of goods and services produced by a country in a given period (generally one year)
(d) Latin for and so on; and so forth

10.abbr. C.C.
(a) secondary email address; copy of a document, message, or email that is sent to a third party
(b) total value of goods and services produced by a country in a given period (generally one year)
(c) top executive rank; person who is responsible for the security of a company's communications and business systems
(d) between noon and midnight; in the afternoon; after the hour of 12:00 noon
check you score : 1.d 2.b 3.a 4.a 5.a 6.b 7.d 8.d 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment