Games to teach English Vocabulary - Adjective Verb Lists

Judul: Games to teach English Vocabulary - Adjective Verb Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. unbiased

   (a)    independent; independent contractor; business owner; person who is not a hired laborer
    (b)     entrusted to the care
    (c)     sloping; inclined
    (d)     impartial; equitable
       
2. adj. dotted

    (a)     pertaining to a city; municipal
    (b)     comprising the best result ever attained
    (c)     receiving of a regular or fixed payment
    (d)     spotted; speckled; composed of a series of small dashes (about a line)
       
3. adj. record

    (a)     plentiful; copious; profuse; full abounding with
    (b)     advantageous; pleasurable; enjoyable
    (c)     comprising the best result ever attained
    (d)     significant; influential; essential; crucial; critical
       
4. adj. trade

    (a)     commercial; of commerce
    (b)     new; strange
    (c)     inattentive; unmindful
    (d)     inadequate; disappointing; not good enough
       
5. adj. awesome

    (a)     impressive; inspiring; great; frightening
    (b)     thankful; appreciative; expressing thanks
    (c)     managerial; overseeing
    (d)     mild; slight; comfortable; simple
   
6. adj. operational

    (a)     sufficient; adequate
    (b)     working; functional; ready for use
    (c)     lucky; successful; opportune
    (d)     lacking; deficient; insolvent; unable to pay debts
       
7. v. penalize

    (a)     to predict a future event or condition; to foretell
    (b)     to cover with a thin layer of metal; to coat with metal
    (c)     to punish
    (d)     to respect; to esteem; to pay tribute; to praise; to accept
       
8. adj. colloquial

    (a)     courteous; having good manners; gentle; genial; kind
    (b)     not anticipated; not expected
    (c)     having membership in; belonging to (a group, academic organization, etc.); of the same type
    (d)     conversational; not used in formal speaking or writing; informal
   
9. adj. drastic

    (a)     receiving of a regular or fixed payment
    (b)     skilled; able; proficient; adept
    (c)     extreme; intense; severe
    (d)     costly; precious; opposite of cheap
   
10. adj. scrupulous

    (a)     moral; adhering to ethical principles; precise; strict; exact
    (b)     equivalent to; equal to
    (c)     situated; placed; identified; found; existing; standing
    (d)     penetrating; infiltrating; spreading; extending; permeating

check you score : 1.d 2.d 3.c 4.a 5.a 6.b 7.c 8.d 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment