Word Vocabulary Games English Adjectives

Judul: Word Vocabulary Games English Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. rubber

(a) of or relating to the mind; intellectual; psychosocial
(b) composed of elastic material; made from caoutchouc
(c) comprehensible; intelligible; rational; transparent; bright
(d) motivating; stimulating; encouraging; provoking; inhaling

2.adj. reticent


(a) keeping quiet; reserved; showing self-restraint
(b) exacting; choosy; ornate; nagging; annoying
(c) costly; precious; opposite of cheap
(d) substantial; real; tangible; current

3. adj. thorough

(a) negotiated by an intermediary; settled through a middleman
(b) sticking together; forming a unit or union; united; related to each other
(c) comprehensive; complete; finished
(d) happening often; regular; common; usual

4. adj. emergency

(a) coherent; steadfast; firm
(b) may be settled
(c) open to dispute; obscure; vague
(d) in the event of sudden need

5. adj. dependent

(a) relying on; needing (the help or support of another person); conditional; contingent
(b) fixed; arranged; prepared; resolute; firmly resolved; determined in advance
(c) close-fitting; tense; narrow
(d) experimental; trial; temporary; hesitant

6. adj. stock
(a) unable to wait; intolerant; restless
(b) available on a regular basis; employed to handle merchandise or goods
(c) small; of a pouch
(d) optional; uncertain; changeable; open; unrestricted

7. adj. useful

(a) payable; subject to or requiring payment especially as specified
(b) functional; practical; applicable
(c) large; important; huge; immense; wonderful; exciting
(d) acting as a replacement

8. adj. conversant

(a) possible; capable of becoming; able to be
(b) experimental; exploratory; test; used as a sample
(c) of reason or cause; inspiring to action
(d) well-versed; proficient; skilled

9. adj. regular
(a) very great in numbers; huge; powerful
(b) doubtful; not reliable; ambiguous
(c) unable to think in a clear and orderly manner; giddy or frivolous
(d) occurring at fixed intervals; normal; usual; ordinary; common

10. adj. precise

(a) exact; not more and not less; meticulous; strict
(b) lasting throughout the whole year; continuing for many years; perpetual; everlasting
(c) remunerated ahead of time; settled beforehand via payment
(d) faithful; true to one's obligations
check you score : 1.b 2.a 3.c 4.d 5.a 6.b 7.b 8.d 9.d 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment