Vocabulary Words - English Adverbs Nouns Verbs Adjectives

Judul: Vocabulary Words - English Adverbs Nouns Verbs Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adv. miserably

(a) first in place or rank; primary; leading; main
(b) without pleasure or happiness; wretchedly; poorly
(c) before; at an earlier time; in the past; antecedently
(d) relatively

2. n. autograph

(a) swindle; deceit; cheating; forgery; embezzlement
(b) careful observation of a person or group
(c) written account of daily events and occurrences; journal; daily calendar; log book; blog
(d) a person's handwritten signature

3. v. card

(a) to end; to sum up; to complete; to conclude
(b) to go on a journey; to move; to go from one place to another
(c) to ask for an identification (i.e. in a bar)
(d) to act; to function; to manage; to use; to activate; to perform surgery

4. v. doctor

(a) to provide medical treatment; to fix; to repair; to mend
(b) to hang; to postpone; to defer; to expel
(c) to stay somewhere temporarily; to make an official inspection
(d) to list; to describe; to specify; to assign

5. v. duplicate

(a) to become bigger; to expand
(b) to be unsuccessful; to not do; to disappoint; to go bankrupt; to be used up
(c) to copy; to replicate; to photocopy
(d) to strengthen; to fortify; to support; to increase

6. adj. sound

(a) greatest; most; utmost; highest
(b) whole; healthy; in good condition; sane; firm; valid
(c) sole; limited to a selected few; incompatible; fashionable; unique
(d) managerial; overseeing

7. n. anniversary
(a) stroke; blow; collision; success; popular event or production
(b) doctrine; tenet; precept; fundamental law; primary law on which other laws are based
(c) matching outfit consisting of a jacket and trousers or a skirt; request; courtship
(d) yearly date commemorating a special event; birthday

8. n. term

(a) word; expression; idiom; condition; stipulation
(b) piece of paper; attendant; servant
(c) inherent nature of something; central or outstanding characteristic
(d) hope; anticipation; assumption

9. n. clock

(a) refers to the cost of developing a product or system
(b) timepiece; device for telling time
(c) putting into words; phrase; word; manifestation
(d) finishing; finalizing

10. n. balance


(a) buyer; client
(b) casing; skeleton; structure; body structure; mood
(c) bill of sale; written statement of purchases
(d) leveling; harmony; stability; rest; remainder
check you score : 1.b 2.d 3.c 4.a 5.c 6.b 7.d 8.a 9.b 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment