Vocabulary Words - Adjective Verb Noun Test

Judul: Vocabulary Words - Adjective Verb Noun Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. keeping quiet; reserved; showing self-restraint

(a) edge
(b) reticent
(c) persistent
(d) separate

2. v. to clarify; to explain; to approve

(a) resonate
(b) revise
(c) track
(d) clear

3. v. to recall to the mind; to retain in one's mind; to have a recollection

(a) diversify
(b) lumber
(c) remember
(d) appropriate

4. n. amount of money set aside for a specific purpose; supply

(a) field
(b) statistics
(c) hyphen
(d) fund

5. n. group of things that together form a set; group of attendants

(a) deed of surrender
(b) discount
(c) suite
(d) attentiveness

6. adj. of or pertaining to the law; allowed by law

(a) consistent
(b) general
(c) legal
(d) bankrupt

7. n. ruling principle; command; decree

(a) clerk
(b) broadcast
(c) dictate
(d) candidate

8. adj. having the receiver pay the charges (for a phone call)

(a) nearby
(b) collect
(c) favorable
(d) continuous

9. v. to contract; to empower; to authorize; to confer

(a) recap
(b) code
(c) estimate
(d) commission

10. n. agreement; settlement; harmony

(a) firm
(b) revenue
(c) inspection
(d) accord

check you score : 1.b 2.d 3.c 4.d 5.c 6.c 7.c 8.b 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment