Vocabulary Games - English Adverb Noun Verb

Judul: Vocabulary Games - English Adverb Noun Verb Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adv. cheap

(a) anyway
(b) very well; excellent
(c) justly; equitably; directly; completely; really
(d) inexpensively

2.adv. curtly

(a) confidently; certainly; without a doubt; yes; of course
(b) forward; in advance
(c) seemingly; probably
(d) briefly; bluntly; rudely

3.adv. particularly

(a) four times a year; once every three months
(b) only; exclusively; merely
(c) especially; specifically
(d) unfavorably; in a manner that works against; antagonistically

4.adv. counter


(a) meticulously; exactingly; scrupulously; diligently; thoroughly
(b) nice; excellent; of high quality
(c) clearly; unmistakably; plainly; apparently
(d) against; in contrast to

5. adv. direct

(a) intensely; in an extreme manner; severely
(b) regularly; often
(c) clearly; in a straightforward manner
(d) annually

6. adv. downward

(a) meticulously; exactingly; scrupulously; diligently; thoroughly
(b) towards a lower place, position or section
(c) simply; in an unembellished manner; clearly
(d) confidently; certainly; without a doubt; yes; of course

7.adv. clearly

(a) doubly
(b) against; in contrast to
(c) confidently; certainly; without a doubt; yes; of course
(d) obviously; apparently; unmistakably

8.n. fold


(a) transferal of ownership from government to private hands; privatization
(b) slight difference; subtle distinction
(c) bend; crease; depression in the ground; hollow between two hills; yard
(d) act of suddenly swooping down and grabbing; sudden assault or attack

9.v. take

(a) to bargain; to deal; to work out; to compromise; to clear or pass an obstacle
(b) to talk about; to debate; to converse
(c) to receive; to obtain; to purchase; to bring; to persuade
(d) to seize; to capture; to possess; to contract

10. n. exchange

(a) number of babies that are born per year per thousand
(b) mark; level; degree; rank; type; extend; class (in a school)
(c) conversion; stock market; trade; barter; conversation
(d) thin sheets of fibrous material used to write on; article; essay; questionnaire

check you score : 1.d 2.d 3.c 4.d 5.c 6.b 7.d 8.c 9.d 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment