Vocabulary Activity - Noun Verb Adjective Test

Judul: Vocabulary Activity - Noun Verb Adjective Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. paper used for writing letters

(a) visitor
(b) stationery
(c) irritation
(d) fabric

2. n. person, company or organization that markets a commodity, product or service; wholesaler; dealer

(a) loan
(b) capital
(c) distributor
(d) list

3. v. to startle; to astonish; to ambush

(a) break
(b) surprise
(c) advance
(d) enroll

4. adj. deprived of hope or confidence; dissuaded from

(a) enough
(b) particular
(c) discouraged
(d) useless

5. n. misgiving; lack of certainty

(a) failure
(b) leverage
(c) doubt
(d) medicine

6. adj. under legal obligation; responsible; prone

(a) subject
(b) liable
(c) fraught
(d) ostentatious

7. v. to separate into parts; to part; to share; to apportion

(a) divide
(b) abide
(c) vilify
(d) invoice

8. n. act of redoing something

(a) aid
(b) contest
(c) repeat
(d) recognition

9. v. to take on loan; to copy; to steal

(a) preserve
(b) tenant
(c) tax
(d) borrow

10. adj. optional; uncertain; changeable; open; unrestricted

(a) arbitrary
(b) unforeseen
(c) lucrative
(d) tantamount

check you score : 1.b 2.c 3.b 4.c 5.c 6.b 7.a 8.c 9.d 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment