Learn English Vocabulary - English Adjective Verb Noun

Judul: Learn English Vocabulary - English Adjective Verb Noun Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.adj. sufficient; suitable; appropriate; proper

(a) dependent
(b) instant
(c) adequate
(d) inherent

2.v. to recognize; to show to be the same; to sympathize; to relate

(a) bias
(b) identify
(c) subscribe
(d) establish

3.adj. highest; prime; leading

(a) cheap
(b) top
(c) independent
(d) succinct

4.n. style of cooking; national food

(a) necessity
(b) convention
(c) cuisine
(d) direction

5.n. evolvement; gradual growth; evolution; maturation; progression

(a) passenger
(b) development
(c) clearance
(d) attorney

6. v. to make a graph; to draw; to diagram

(a) flaw
(b) earn
(c) chart
(d) invent

7. n. connection; link; uniting; joining

(a) plate
(b) departure
(c) argument
(d) conjunction

8. adj. smallest in size; smallest in amount; lowest in importance

(a) discrete
(b) least
(c) frank
(d) critical

9. adj. continuing; enduring; remaining for a long time; durable

(a) talkative
(b) emergency
(c) lasting
(d) horrible

10. v. to calm; to soften; to pacify; to relieve

(a) divide
(b) mollify
(c) predict
(d) accept

check you score : 1.c 2.b 3.b 4.c 5.b 6.c 7.d 8.b 9.c 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment