Improving Vocabulary - English Adjective Noun Adverb Verb

Judul: Improving Vocabulary - English Adjective Noun Adverb Verb Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. obvious

(a) staying in a particular place; not migratory; intrinsic; existing
(b) confined usually by illness
(c) available on a regular basis; employed to handle merchandise or goods
(d) clear; unmistakable; apparent; evident; plain

2.n. category

(a) favor; liking; fondness; priority; superior status
(b) host; performer; comedian
(c) sheet of paper on which information has been printed; flyer
(d) class; division; section; segment


3.adv. smoothly

(a) in every; during
(b) four times a year; once every three months
(c) gently; without roughness or projections; evenly; calmly
(d) progressively

4.v. cost

(a) to make level; to smooth; to balance
(b) to spring back
(c) to have a price; to require payment; to set a price
(d) to claim; to require; to request strongly

5.n. current

(a) conditional conveyance of property as for security on a loan; pledging; lien
(b) act of deriving; speculation; drawing of a conclusion
(c) flow (of water, electricity, etc.); process; tendency; direction
(d) person who installs or maintains wiring systems

6.n. supplement


(a) one fourth; neighborhood; coin worth 25 cents; period of three months; district
(b) defect; imperfection; crack; strong gust or wind
(c) brining in of goods from another country; opposite of export; meaning; significance
(d) something which makes up for a deficiency; addition; extra added part

7.n. furniture

(a) software program; written request; formal letter; implementation
(b) appointment; proposal of a candidate (for an office or an honor)
(c) container devoid of contents
(d) movable articles for use in a home or office (i.e. chairs, desks, cabinets, closets, etc.)

8. n. guarantee

(a) security; warranty; pledge; assurance
(b) petition; instance of asking for something; something that is asked for; object of a petition
(c) list; record; regulator; gauge
(d) ingredient; single piece which forms part of a larger unit; part; constituent; element

9. v. wrench

(a) to be able to pay for; to supply; to provide
(b) to request the presence of; to solicit; to attract; to encourage; to promote
(c) to pull by force; to twist; to cut off; to distort; to pervert
(d) to fit; to match; to satisfy; to please; to clothe

10. v. harvest

(a) to reap; to gather in ripe crops; to catch; to gather
(b) to capture; to assume control
(c) to visit a store and purchase goods; to browse in a store; to inform on; to betray (British Slang)
(d) to cite; to state a price; to offer a price


check you score : 1.d 2.d 3.c 4.c 5.c 6.d 7.d 8.a 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment