Improve Your Vocabulary - Adjective Vocabulary List

Judul: Improve Your Vocabulary - Adjective Vocabulary List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.adj. late

(a) reasonable; probable; possible; appropriate; promising
(b) anesthetized; lacking sensitivity (to pain); in shock; senseless
(c) plentiful; copious; profuse; full abounding with
(d) coming or occurring after the usual or expected time; tardy; slow; delayed

2.adj. unsatisfactory

(a) unable to wait; intolerant; restless
(b) strongly desiring; keen; fervently interested
(c) continual
(d) inadequate; disappointing; not good enough

3.adj. inbound

(a) traveling in an inward direction
(b) ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical
(c) comprehensible; intelligible; rational; transparent; bright
(d) superior; supreme; above all; of the highest rank; most important

4.adj. proof

(a) significant; influential; essential; crucial; critical
(b) shared; ordinary; mediocre; average; public
(c) resistant; invulnerable; impervious; sealed; durable
(d) earlier; antecedent; hasty; premature
5.adj. unfair

(a) injurious; causing damage
(b) gloomy; dark; depressing; sad; mournful
(c) biased; dishonest
(d) articulate; eloquent; able to read and write with ease; graceful; flowing

6.adj. vacant

(a) having a specified height; difficult to believe; exaggerated; challenging
(b) empty; unfilled; unoccupied; lacking expression
(c) impartial; equitable
(d) sticking together; consistent

7.adj. assistant

(a) advanced; ahead; ready; brash; of the future; progressive
(b) serving as an aide; helpful; supportive; auxiliary
(c) excellent; conspicuous; prominent; due
(d) occurring on a regular basis

8.adj. obligatory

(a) binding; compelling; must be done; necessary
(b) answering; reacting (esp. positively or sympathetically)
(c) strongly desiring; keen; fervently interested
(d) invaluable; beyond any expressible value; very expensive

9.adj. similar

(a) alike; having common qualities; comparable
(b) difficult; complicated; rigid; stiff
(c) continuing; enduring; remaining for a long time; durable
(d) flawless; complete; undamaged

10. adj. prior

(a) vital; essential; indispensable; unavoidable
(b) earlier; antecedent; former
(c) expendable; spoils rapidly; likely to spoil; mortal
(d) produced; made; manufactured

check you score : 1.d 2.d 3.a 4.c 5.c 6.b 7.b 8.a 9.a 10.b

{ 1 comments... Views All / Post Comment! }

Anonymous said...

Stoecker's description of the Hilton Head Metabolism Diet hoodia opinie plan. It may be worth it, if the new study, chewing gum can also help you to lose weight, is that there are no rules. There is Roux N Y gastric bypass, the stomach, helps maintain balance and posture hoodia opinie and relieves or minimizes pain.

Feel free to visit my webpage ... Hoodiagordoniiplusreview.Com

Post a Comment