Activities for Teaching Vocabulary - English Preposition

Judul: Activities for Teaching Vocabulary - English Preposition Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.prep. upon

(a) while; throughout
(b) besides; but; excluding
(c) on; atop
(d) about

2.prep. regarding

(a) under; underneath
(b) after; in back of
(c) with relation to
(d) but; besides

3.prep. below

(a) about
(b) under; beneath; underneath
(c) during
(d) notwithstanding

4.prep. despite

(a) besides; aside from
(b) over; higher than; more than
(c) notwithstanding
(d) during

5. prep. save

(a) except; besides; but
(b) notwithstanding
(c) with relation to
(d) intermediate to; common; shared

6. prep. apart

(a) during
(b) intermediate to; common; shared
(c) besides; but; excluding
(d) after; in back of

7. prep. between


(a) under; beneath; underneath
(b) up to
(c) intermediate to; common; shared
(d) but; besides

8. prep. except

(a) but; besides
(b) after; in back of
(c) while; throughout
(d) up to

9. prep. opposite

(a) across from; facing
(b) further; more distant
(c) in every part; at every point or moment
(d) over; higher than; more than

10. prep. outside

(a) taking into account; in light of
(b) across from; facing
(c) besides; aside from
(d) intermediate to; common; shared

check you score : 1.c 2.c 3.b 4.c 5.a 6.c 7.c 8.a 9.a 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment