Vocabulary Words - List of Nouns

Judul: Vocabulary Words - List of Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. medical caretaker (especially in a hospital under the supervision of a doctor)

(a) advancement
(b) abbreviation
(c) cast
(d) nurse

2. n. security; warranty; pledge; assurance

(a) account
(b) guarantee
(c) examinee
(d) voice

3. n. connection; association; closeness

(a) range
(b) relationship
(c) explorer
(d) exit

4. n. payment given for regularly scheduled performances or publications

(a) subscription
(b) loop
(c) negligence
(d) finance

5. n. supplier; seller; merchant; agent; sales representative

(a) journalist
(b) chain
(c) dealer
(d) savvy

6. n. enigma; riddle; game; jigsaw

(a) handbook
(b) puzzle
(c) appointment
(d) warehouse

7. n. moving back and forth; influence; control; authority

(a) pass
(b) category
(c) principle
(d) sway

8. n. inflection; verbal 'time'

(a) object
(b) demand
(c) hospital
(d) tense

9. n. tool; implement; device; appliance; agent; means

(a) fee
(b) instrument
(c) liberal
(d) debris

10. n. possessions; belongings; estate; assets; ownership

(a) property
(b) delivery
(c) speech
(d) nurse

check you score :

1.d 2.b 3.b 4.a 5.c 6.b 7.d 8.d 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment