Vocabulary Words - English Nouns

Judul: Vocabulary Words - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. school director; school master; capital sum (Finance)

(a) domestic
(b) mall
(c) apparel
(d) principal

2. n. official institution; agency; power; control; jurisdiction

(a) density
(b) authority
(c) flaw
(d) advantage

3. n. fulfillment; realization; attainment; achievement

(a) accomplishment
(b) entertainment
(c) decade
(d) claim

4. n. nature; disposition; attitude; figure; person; statement of qualities

(a) levy
(b) vessel
(c) member
(d) character

5. n. group of judges; board; band; strip; crew; staff

(a) deregulation
(b) section
(c) travel
(d) panel

6. n. collapse; crash; incident

(a) commission
(b) object
(c) final
(d) breakdown

7. n. folded and stitched down edge of cloth; edge of a garment

(a) installment
(b) leaflet
(c) selection
(d) hem

8. n. part; portion; quota; allocation; issue of stock

(a) tie
(b) output
(c) accord
(d) share

9. n. border; limit; obstacle; barricade

(a) stress
(b) department
(c) barrier
(d) combine

10. n. procedure; plan of action; way; manner in which one conducts business; technique

(a) territory
(b) score
(c) emergency
(d) method

check you score :

1.d 2.b 3.a 4.d 5.d 6.d 7.d 8.d 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment