Vocabulary Website - Examples of Verbs Adverbs Nouns

Judul: Vocabulary Website - Examples of Verbs Adverbs Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to inform; to direct; to guide; to command; to order; to educate

(a) broker
(b) extradite
(c) instruct
(d) bulk

2. adv. gently; without roughness or projections; evenly; calmly

(a) smoothly
(b) consistently
(c) approximately
(d) thus

3. v. to hurt; to wound; to insult; to offend; to damage

(a) injure
(b) budget
(c) exert
(d) table

4. n. spending; disbursement; outlay (especially financial)

(a) chop
(b) expenditure
(c) bookcase
(d) diary

5. v. to supply; to grant; to set; to offer

(a) categorize
(b) provide
(c) button
(d) utilize

6. n. list of terms and definitions (usually at the end of a book); dictionary of technical or specific terms

(a) midday
(b) manual
(c) glossary
(d) reject

7. adv. justly; equitably; directly; completely; really

(a) fair
(b) rather
(c) comparatively
(d) drastically

8. v. to predict a future event or condition; to foretell

(a) thrive
(b) participate
(c) guide
(d) forecast

9. n. origin; starting point

(a) source
(b) logo
(c) dealer
(d) leather

10. n. power; strength; force; capacity to be

(a) potency
(b) auction
(c) penalty
(d) host

check you score :

1.c 2.a 3.a 4.b 5.b 6.c 7.a 8.d 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment