Vocabulary Sentence - English Noun

Judul: Vocabulary Sentence - English Noun Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. place; location; area

(a) site
(b) town
(c) store
(d) bother

2. n. tautness; strain; nervousness; agitation; apprehension

(a) onus
(b) tension
(c) contact
(d) portfolio

3. n. guilt; responsibility; liability

(a) blame
(b) seminar
(c) inquiry
(d) fixture

4. n. duty responsibility; indebtedness; agreement

(a) obligation
(b) information
(c) waitress
(d) standpoint

5. n. line printed at the top of a piece of stationary

(a) uniqueness
(b) shape
(c) letterhead
(d) aspect

6. n. lexicon; list of words and their definitions in alphabetical order

(a) recession
(b) opinion
(c) blue sky laws
(d) vocabulary

7. n. stimulus; inducement; enticement; encouragement

(a) parameter
(b) incentive
(c) behavio(u)r
(d) carpenter

8. n. timepiece; device for telling time

(a) measure
(b) suit
(c) scenery
(d) clock

9. n. learning; instruction; imparting of knowledge; upbringing

(a) education
(b) aggregate
(c) conduct
(d) courier

10. n. comment; remark; ascription; mention; regard

(a) intent
(b) stage
(c) liability
(d) reference


check you score :

1.a 2.b 3.a 4.a 5.c 6.d 7.b 8.d 9.a 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment