Vocabulary Games - English Nouns

Judul: Vocabulary Games - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. impression; the way a person looks; image; semblance

(a) appearance
(b) cook
(c) challenge
(d) fee

2. n. parallelogram

(a) mean
(b) identification
(c) rectangle
(d) basis

3. n. representing something less strongly than what the facts would justify

(a) understatement
(b) whole
(c) grocer
(d) key

4. n. accomplishment; fulfillment

(a) representative
(b) innocent
(c) realization
(d) growth

5. n. trademark; type; make; variety; product name

(a) dash
(b) brand
(c) exhibit
(d) draft

6. n. occurrence; occasion; example; illustration

(a) carpenter
(b) instance
(c) safety
(d) leather

7. n. lodger; occupant; resident; renter; landlord

(a) hit
(b) cause
(c) tenant
(d) grocer

8. n. something created separately for the purpose of being added to or placed inside (a book, newspaper, etc.)

(a) portfolio
(b) insert
(c) instructor
(d) sink

9. n. duplicate; photostat

(a) array
(b) competitor
(c) draw
(d) copy

10. n. result; outcome; impact; trick; natural phenomenon

(a) mend
(b) nominee
(c) effect
(d) point

check you score :

1.a 2.c 3.a 4.c 5.b 6.b 7.c 8.b 9.d 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment