Vocabulary Building - English Noun Verb

Judul: Vocabulary Building - English Noun Verb Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. access; method; system; procedure

(a) proximity
(b) factor
(c) faith
(d) approach

2. n. serenity; self-control; calmness; coolness

(a) breadth
(b) infancy
(c) greenhouse
(d) composure

3. n. pointing out of similarities and differences; similarity; likeness

(a) accountant
(b) comparison
(c) decline
(d) attention

4. n. support; skeleton; structure; system

(a) framework
(b) motive
(c) last
(d) effect

5. n. act of receiving; approval; state of believing in something

(a) journal
(b) smart
(c) liability
(d) acceptance

6. n. character which is part of an alphabet; written communication sent to a person or organization

(a) cash reserves
(b) buyer
(c) letter
(d) cancellation

7. v. to raise; to push; to urge; to lift

(a) conjure
(b) style
(c) fax
(d) boost

8. n. discourse given before an audience; tedious reprimand; formal reproof

(a) raise
(b) sum
(c) route
(d) lecture

9. n. temporary stay somewhere; instance of spending time with a person or group of people; inspection

(a) aggregate
(b) export
(c) engineer
(d) visit

10. n. inner quality; intrinsic characteristic

(a) internal
(b) adult
(c) accuracy
(d) reimbursement

check you score :

1.d 2.d 3.b 4.a 5.d 6.c 7.d 8.d 9.d 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment