Vocabulary Activity - List of Nouns Adjectives Verbs

Judul: Vocabulary Activity - List of Nouns Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. physical or mental exertion; labor; attempt; organized operation

(a) directory
(b) sneakers
(c) effort
(d) offensive

2. n. one fourth; neighborhood; coin worth 25 cents; period of three months; district

(a) witness
(b) quarter
(c) hem
(d) enough

3. adj. pertaining to the world and nature around us

(a) environmental
(b) delicious
(c) immediate
(d) incorrect

4. n. one who makes or alters garments

(a) tailor
(b) aisle
(c) streamline
(d) proximity

5. adj. of publicizing; of advancement; of encouragement; of fostering; of an enterprise

(a) incentive
(b) promotional
(c) measurable
(d) civic

6. n. degree of excellence; characteristic; attribute; character; excellence

(a) level
(b) streamline
(c) overtime
(d) quality

7. v. to interchange; to take turns; to rotate; to substitute

(a) alternate
(b) need
(c) proof
(d) back up

8. adj. ethical; virtuous; righteous; principled; having integrity

(a) moral
(b) special
(c) content
(d) fortunate

9. n. diagram; chart

(a) destruction
(b) circle
(c) graph
(d) entrance

10. n. mark; objective; aim; object; goal

(a) dietician
(b) trade
(c) format
(d) target

check you score :

1.c 2.b 3.a 4.a 5.b 6.d 7.a 8.a 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment